ve bunu kullanmak zararlı mı? çok et yemek istemiyorum çünkü kalp konusunda çekincelerim var. spora başladım yeni ve bu yüzden protein almam gerekiyor. hangisini önerirsiniz ve neden?




 

Muscletech Nitrotech kullanıyorum. Çok iyi karışıyor, topaklanmıyor. İçerik olarak hepsi birbirine yakın. Benim için topaklanmaması daha ön planda.

gabe h coud

Illa et yemenize gerek yok ki?
Balık var, tavuk var, yumurta var, süt var, süt ürünleri var.

Kullanmak zararlı değil. Protein yani, bir şey değil.

Bir insan protein almaya başlamadan önce ilk önce kendi beslenmesini oturtmali, beslenmeyi anlamali. Kaç gr protein gerekli öğrenmeli vs. Daha yeni spora baslamisken protein supplementi almaniz gerekmiyor.

logisticsmanager

İçine sonradan Glisin, Kreatin ya da Bcaa eklenerek şişirilmemiş içeriğe ve doğal olarak %10-11 Lösin oranına sahip olan whey benim için en iyi whey'dir, bunun için ambalaj okumak lazım bunlar içerikte yazar genelde, bu şartları karşılayan benim gördüğüm birkaç ürün var Reflex Nutrition, Supplementler.com, Optimum Gold.

Bunların dışında et yemekten korkuyorsan whey işine de girme neticede o da hayvansal ürün ette ne varsa whey'de de var. Çok kararlıyım diyorsan ürünleri çaprazlama yapıp aminoasit profilini tamamlayarak bitkisel kaynakları kullanabilirsin ama ne kadar işe yarar bilemem.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Spora yeni başlayan biri olarak, spor yapmayan ama sağlıklı ve dengeli beslenen birinden çok kaydadeğer fazlalıkta bir et yemene gerek yok zaten.

Ama

Şu çok et yemenin kalple ilgili ne tür bir çekincelere neden olduğunu paylaşırsan o konuyu irdeleme olanağı buluruz.

Mirket

weider, optimum

paintov

çok kısaca yazayım; kalp konusunda çekinceniz varsa, odak noktanız et veya protein alımı değil, antremanlarınız olmalı. eğer bir sağlık sorununuz veya şüpheniz varsa önce bir hekime gözükmelisiniz.
ek olarak, gene çekincelerinize binaen, "pre-workout" ürünler almamalısınız.

anlatamıyorum
1

mobil görünümden çık