Sigara içtiğim için saçlarımı her gün yıkamak istiyorum ama saçı yipratacagi yönünde bir bilgi de var. Her gün yıkadığım saçlarıma nasıl bir bakım yapabilirim? Ya da alternatif olarak her gün yıkamasam saçtaki sigara kokusuna nasıl bir çare bulabilirim?

Sigarayı bırakmak kısa vadeli olarak mümkün görünmüyor.

Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

 

Haftada 2 defa hakiki soğuk sıkım zeytinyağını saç diplerine masaj yaparak sürüp naylonla sarıp 2 veya 3 saat bekledikten sonra yıka. Sürekli yıkadığın saçların derisini destekleyecektir, siyah saç çıkarır.

"Sigara bağımlılığından kurtulmaya niyet ettim" cümlesini her dalı içerken zihninde çevir. Her kelimeyi didikle, düşün, derinleş. Her sigara içişinde yap derim ama günde 4-5 defa yapsan da olur. Buna birkaç ay devam et. Beynin kendiliğinden bırakıncaya kadar.

muhayyer divan

Ben sigara içmiyorum ama dışarıda açık alanda oturunca etraftaki sigara içen insanlar yüzünden benim de saçlarım sigara kokuyor sinir oluyorum. O koku midemi çok bulandırıyor. Eve girer girmez duş almak zorunda kalıyorum, şöyle bir çözüm buldum bir gün saç diplerime şampuan uyguluyorsam ertesi gün dibine denk getirmeden sadece uçları şampuanlıyorum hafifçe. Dipler sadece su ile ıslanıyor. Bir de vita bear saç vitamini kullanıyorum

kullanicadi

sülfatsız şampuan (benimki ogx) bazen de çok kuruysa saç dibi şampuansız sadece uçlarına saç kremi/maskesi uygulayabilirsin

denemedim ama saçını az yıkayanlar kuru şampuan kullanıyor

ala09
1

mobil görünümden çık