Ateş yok, hastalık belirtisi yok, karnı mı yeterince doğmuyor, diş mi çıkarmadı? en fazla 45 dakika uyuyor sonra uyanıyor. çözüm var mı uyutmak için mahvolduk.




 

Hala emziriliyor mu? Neler yiyor? Bunlar onemli olabilir. Emziriliyorsa annenin ne yedigi de onemli. Mesela bizde esim sutlu herhangi birsey yerse/icerse direk o gece surekli uyaniyordu, muhtemelen karnini agritiyor vs, gaz cikarma cabalari fayda etmiyordu, gaz cikarsa da gecmiyordu. Bu sizin icin belki baska bir urun olabilir. Belki gunluk tuketilen seyler sirayla kesilerek denenebilir.

Bu kadar erken disle alakali olabiliyor mu hatirlamiyorum ama oyle birseyse bu is icin kremler, bizim kullandigimiz baya bildigimiz kebapcilarin kasada tuttuklari karanfilden yapilma birseydi.

mbond

Yavaştan dişler geliyordur. Hemen çıkmalarına gerek yok, aylar öncesinden başlıyor sıkıntısı. Bir ihtimal de huyu öyledir benim çocuklarım hiç uyku sevmedi maalesef. Dediğiniz gibi gündüz hep az az uyurlardı ödleri kopardı bişi Kaçırırız diye. Diş için tetagil kullanan var, dentinox süren var ben zeytinyağı ile seyreltilmiş karanfil yağı sürerdim. Doktora danışın deneyin bunlarla rahatlasa sıkıntısı diştir.

Wonder weeks yazın atak dönemi mi bir de ona bakın. Bazen bebeklere güncelleme geliyor yeni bir şey öğrenecek oluyorlar emekleme, sıralama, yürüme, dönme gibi. O yeni beceri gelmeden önce sürümleri biraz kasıyor:) o huysuz uykusuz dönem geçince bir bakıyorsun yeni bir becerisi var.

kullanicadi

Doyup doymadığını anlamam için bana doğum kilosu ve ay ay kaç kg/gr aldığını yazmanız lazım. Anne sütü mü mama mı alıyor bir de.

Anne sütünü tamamen aldıktan sonra mama hazırlayıp verdiğinizde onu da alıyorsa aç olabilir bir ihtimal

kullanicadi

Sadece anne sütü alıyor, kilosu 8 kg boyu 68cm

fistikthecat

Yazmamışsınız ama boy kilodan erkek diye tahmin ettim doğru mudur? Fark etmez erkek de olsa kız da olsa persentili düşük değil doyuyor muhtemelen. Anne sütünden aynen devam.

Sizinki gibi az uyuyan iki çocuk büyüttüm evde yatakta uyumazlardı, oto koltukta ve pusette gezinirken uyurlardı. Uyku saatlerinde bebek arabasıyla yürüyüşe çıkardım uyutana kadar it gibi yürürdüm ya da arabayla Bi yere giderken uykusuna denk getirirdim. Bir de son çare var emzirerek uyutma. Ona bir alıştı mı memeden kesene kadar uykuyu unutun. Mesela ben uyku nedir bilmem :p

Ps: White noise dinletmeyi deneyin. 2,5 yaşındaki oğlumun odasında hala sabaha kadar elektrik süpürgesi sesi açıktır

kullanicadi

6.5 aydan yaziyorum. 5.5ta dişler bizi de mahvetti ama cikardiktan sonra da full uyuyor diyemiyorum, saat başı yerine 2 saatte bir uyaniyor sadece. Zaten daha bir suru dis var çıkacak. Sadece anne sutuyle doymuyor ya da cabuk acıkıyor olabilir. Sessizlikten rahatsız oluyor olabilir bi beyaz gurultu iyi gider. Ortam cok sicak ya da soguk olabilir.

Gece formül mama vermeyi denerdim ben olsam.

passive aggressive
1

mobil görünümden çık