Merhaba herkese. Bizim bebek doğunda bir odaya aldılar oksijen vs takip için camın arkasından gösterdiler ama resim çekmeme müsaade etmediler. Şehir hastanesi olduğundan öyle zannetmiştim ama geçen bir arkadaşım da doğum yaptı başkent tıp’ta ona da izin vermemişler. Belki bazı özel hastanelerde veriyorlardır emin değilim ama anladığım kadarıyla devlette vermiyorlar.

Doğumun üstünden de aylar geçti ama şimdi aklıma takıldı neden böyle bir uygulama var acaba? Kendi bebeğimizin resmini niçin çekemiyoruz? Hele de şu son olaylardan ne bilelim arkada bir şeyler çevirmediklerini?


 

Kadraja başka bebekler de girecek şekilde mi?

Mirket

Muzelerdekiyle ayni mantik sanirim

brkylmz

Benim doğumuma eşim girmişti elinde kamera ile. Fotoğrafçımız yoktu, görvli bir bey eşimden girişte telefonunu isteyip onlarca fotoğraf video çekti aynı şekilde. Dışarıda ailelerimiz beklerken de kameralar açıktı ilk karşılaşma anları çekildi hep. İlk bebek odasına çıktığında da camdan bizimkiler yapışıp çekmiş pozları yine.

Bu görüntülerde hiç başka bebek yok zaten olamazdı da hemşire ile bizimki vardı. Diğerleri arkada kalıyordu.

Devlet hastanesi başları kalabalık bir de senin fotoğrafını mı bekleyeceğiz modunda olabilir muayeneye gidince 3dkdan fazla kalamıyoruz fotoğraf felan çok lüks gelebilir o yüke.

cilekli pasta
1

mobil görünümden çık