Eskiden avrupa maçlarında ya da derbilerde meşaleler, tezahüratlar falan öyle bir olurdu ki rakipler için stadyumlar cehenneme dönerdi. Şimdi bakıyorum, okuma bayramı gibi koreografi diye kukla dikiyorlar tribüne o kadar. Meşale, davul falan yasaklandı mı, ne oldu?




 

yasak olan şeyler var. ama dışında aynı. bizim tribünler çok iyi.

istanbulda iseniz tottenham ve beşiktaş maçına bir gidin.

baldan kaymak

yasak. bi de 6222 var o da cok engel taskinliga. en ufak bisey atsan sahaya 1 yil boyunca mac saatinde en yakin karakola gidip imza vermek zorunda kaliyosun

buenosdias

Valla geçen gün şu takımın tribününü izlerken tam da aynı şeyi düşündüm:
youtu.be

Güvenlik gerekçesiyle pek çoğu yasaklandı bence.

Amaranta ursula

kadınların futbola ilgisi arttıkça.stadyuma gelip bir de selfie saplantısına düşünce haliyle deli taraftarlar stadyumdan çekil di.bundan şu an en çok etkilenen de her ne kadar sevmesem de fenerbahçe tribünleridir. eski hallerinden eser yok .
gs onlar başarılı oldukça tribünlerinde bir standart var.
bjk zik zaklı
ts motivasyonları düşük tbünler de tırt .

jamswety

futbol zengin işi oldu.

nuisance2

Futbol zengin işi+1
bana göre en en kritik etken bu oldu.

logisticsmanager

futbol zengin işi oldu +1
eskiden maçlara gitmek büyük meseleydi, kolpaçino gibi ortam vardı. şimdi tiyatro ortamı gibi. kitle değişince eski cehennem özelliği kalmadı.

abelardo

Yeni Stadyumlarla birlikte üstteki yazılanlarla anlatılan bir ortam oluştu.

Yalniz bazı özel maçlarda bu yeni stadlarda da eskisi gibi ortamlar oluşuyor.

Beşiktaş'ın bir sampiyonlar ligi maçında rakibin yıldız oyuncusu gürültüye tahammül edemeyip oyundan çıkmıştı o zaman baya olay olmuştu dünyada :)

makbur

eskiden sahaya konfeti atilirdi paso, mac sogutulurdu. msela 2006 yilinda fenerbahce'nin sampiyonlugu kaybetmesi bu nedenle oldu. mac surekli sogutuldu. iptal edilmesi gerekirken devam ettirildi falan filan.

rezalet. boyle daha iyi. futbolu futbolluktan cikaran bunlarin olmamasi degil, sistemli oynamanin abartilmasi sonucu artik futbolun estetiginin kalmamasi bence.

bohr atom modeli
1

mobil görünümden çık