A Nissan Qashqai
B Honda HRV
C Toyota Corolla cross
D Peugeot 3008

 

bir corolla hybrid sedan kullanıcısı olarak, hybrid teknolojisinin kralı toyota'dır diyorum. ben memnunum.

qashqai hybrid değil zaten, çekiş motoru doğrudan elektrikli, ama araca benzinle çalışan jeneratör koymuşlar. yani lu tesla'nın bagajında benzinli jeneratör taşıyan parodiyi gerçek yapmış adamlar. jeneratör bataryaları dolduruyor, arabayı da elektrik motoru götürüyor.

diğerleriyle ilgili bilgim yok.

kibritsuyu

şu listede psa grubunun bulunması diğerlerine hakaret bana göre.

toyota varsa toyota, toyota yoksa honda, honda yoksa diğer japonlar, japon yoksa kore, kore yoksa alman. çok zenginsen alman.

baldan kaymak

Toyota çok boş değil mi ya o fiyata göre? Arkası da çok dardı (diz mesafesi). Honda hrv çok yakışıklı. Nissan ve honda arasında kalırdım şahsen. Pejo bedava olsa almam.

prole

Ben de qashqai e power kullanan olarak yazayım. Kullanımı çok çok keyifli. Yukarda dendiği gibi toyotadan farklı olarak tam elektrikli araç. Motoru sürşü ivmelenmesi çok elite bi his veriyor. Şarj derdi yok benzinle veya frenlemeyle kendi kendine sarj oluyor. Sadece basıp sürmek kalıyor

Tek tedirginliğim jenerator arızası verirse tamiri yok servis garantiden değişiyor. Yeni nesil jeneratörler sorun çok çok az

efruz

Kesin bilgim olduğundan değil ama Nissan'ın ve Peugeot'un genel olarak kalitesinden her zaman şüphe duyarım.

Bu karşılaştırmada sanırım Toyota ile ilerlerdim ama Honda HRV de güzel, zaten Corolla'ya göre çok çok az satışı vardır. Daha az olan arabaya sahip olmayı seviyorum.

mbond

HRV'ye yükseğim ben de şu sıralar, diğerlerinden çok daha iyi görünüyor.

Bruce

Sportage de inceleyebilirsiniz
HRV C suv değil ilk olarak onu eleyin

spacevan

Toyota corolla cross
1. Hibrit, çok tasarruflu
2. Toyota, en sorfnsuz, şikayetsiz, kullanıcıyı üzmeyen markalardan biri

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

Cahiliğime verin, okumam kıt olduğundan ve edit yapmayı bilmediğimden böyle ek yapıyorum.
Toyota tam hibrit. Diğerlerinin çoğu hafif hibrit tipinde. Tam hibritte bir de elektrik motoru var ve bu sayede benzinli, elektrikli veya duble şeklinde 3 şekilde çalışabiliyon araç. Tam hibrit olduğundan, tasarruf oranı yüksek. Hafif hibritler '%16'ya kadar tasarruf sağlıyor' derken, toyota şehir içinde 2,8L/100km bile görmek çok sıradan.
Vel hasılı, tam hibrit/hafif hibrit ayrımına dikkat edin ve tam hibrut konusunda toyota 1997'den beri seri üretim yapan bir marka.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
1

mobil görünümden çık