odanın ortasındaki prize takacam ama çift çıkışlı olsun odanın sağına 2-3 kablo için götürecem diğer tarafta da en az 1 cihaz için gerekecek. duvar çok uzun ve ne alakaysa tek bir tane priz var boydan boya :D buna çözüm üretmem lazım ama fikir bulamadım. daha doğrusu 2 tane 3'lü priz + bir tane de 3 giriş alabilecek kablosuz fiş priz düşündüm ama bu sefer de pahalı oluyor.




 

Elektrikciye gidip anlatsan istediğin uzunluklarda yapar
Gerekli kablo ve anahtarları alırsan sende evde yapabilirsin.

etna

önce ölçü almanız gerekecek, ana prize takılacak 3 yol ( 5 yol vb. ) için mesafe ölçeceksiniz bu hub olacak, sonrasında hangi odalara dağıtacaksanız hubun olduğu yerden ölçü alıp ona görede yine 3 yol vb. ile götürecekseniz. Öçü aldıktan sonra ihtiyacınıza göre olan uzunlukları internette hazır set olarak ayrı ayrı alıp kullanabilirsiniz.

Ancak ısıtıcı vs. takacaksanız kablonun kalitesi ve uzunluğu önemli aksi durumda ısınmaya bağlın yangın riski oluşabilir buna da dikkat etmek lazım.

Hub birleşme noktalarını 3 lü piriz olmadanda kabloları soket yardımıyla bağlayarak da yapabiliriniz ama görüntü ve sağlamlık açısından iyi olmaz.

Rao

o duvarın arkasında oda varsa priz varsa oradan ikinci prizi vs. çekebilirsiniz aslında. Tabii duvarı minik delmek, diğer prizden kablo çekmek falan gerekiyor babam bi şekilde yapmıştı zamanında. Elektrikçiler halleder ama kaç para isterler bilmem. Ayrıca elinizden geliyorsa siz de tek prizi çıkarıp ikili priz takabilirsiniz. Mesela şu(bunun arka kısmı aynı boyuttadır, yani tekli priz olan yere sığıyor)
www.trendyol.com

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık