Fb ye katkisi mi cok oldu zarari mi? Ben adam gercek bi trolmüş diyorum. Futbolu ciddiye almayan biri olarak eglenceli buluyorum.




 

Soma maden faciasında ölen her işçinin borcunu kimseye söylemeden kendi cebinden ödeyen bi adam.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

bir üstteki olayı da yapmışsa adamdır.

ben hatay depreminden sonra kendisini bağrıma bastım, yeri apayrıdır. koyu ve tribün galatasaray’lısıyım.

bu saatten sonra ister bizden puan alsın, ister otobüs çeksin. gıkım çıkmaz, helal olsun der geçerim.

baldan kaymak

volkanın trollükle pek bir alakası yok. gayet iyi bir kaleciydi. tabi katkısı daha çok oldu takımına.

avatar is back

Fenerbahce efsanesidir volkan. Severiz.

baldur2

trabzonsporluyum. eskiden (cahiliye dönemim) volkana çok sövdüm. şimdi insanlığını ve davranışlarını gördüm. pişmanım. beni affetsin kendisine çok önem veriyorum.

iddaaci

Kanka bence bu soruyu herkes Volkan'a sallasın diye açtın ama adamın futbolculuk geçmişi geride kaldı futbolculuk sonrasında herkes adamın aslında o kadar da "şey" olmadığını hatta çok iyi kalpli bir insan olduğunu ve o dönemde yaptıklarının futbolun içinde olabilecek şeyler olduğunu anladı, gerek somadaki olayda gerekse de Hatay depremindeki tutumu insanların gözündeki Volkan Demirel algısını tamamen değiştirdi, saha içinde olan orada kalıyor önemli olan normalde nasıl bir insan olduğu, normalde de iyi biriymiş işte adam, ha bence futbolculuğunda da büyük bir Fenerbahçeliydi ama şu an biz ister istemez insani katkılarıyla değerlendiriyoruz, ona da toz konduramayız gibime geliyor çünkü devletin bile el atmadığı işlere el attı kendisi, hakkı ödenmez.

Bir ben var benden şurada

Kaybetmeyi sevmeyen, bu sebepten biraz saçma ve bolca agresif hareketler yapan biriydi. Bize karşı Süperken genel olarak süper bir kaleci değildi ama kötü de değildi.
Benim çok küfürümü yedi ama futbol böyle adamlarla güzel biraz da.
Misal mert hakan. Futbolu kötü, fbli değil mesajlarindan biliyoruz. Bu hareketlerinin sebebi fb hastasi olmasi değil. Volkani tercih ederim.

Bir de emekli olunca yumusuyor insan. Bence yas aldıkça kötü olan yonlerini torpulemis biri ki futbolcu yas alinca dedigimiz 30 oluyor.

logisticsmanager

futbol öncesi ve sonrası siyah beyaz kadar farklı. kotu bir gsli olarak oynarken nefret ederdim. ama şu an çok seviyorum

buenosdias

Fenerbahçeliyim çok severim gençken daha fevri hareketleri vardı. Sonradan duruldu ama adı çıkmış dokuza inmez sekize hikayesi. Kaleci olarak prime yıllarında güven verirdi. Hiç derbi mağlubiyeti (ts dahil) olmaması önemli bir istatistik. Adamlığı da ülkeye mal oldu zaten.

anon1m

Futbolculuğu döneminde Alex, Taffarel, Nihat Kahveci, Muslera ve benzerleri gibi taraflı tarafsız herkesin sempatisini ve saygısını kazanmış bir futbolcu değildi. Fenerbahçe taraftarı çok severdi ama tıpkı Hagi, Arda Turan, Mert Hakan Yandaş benzeri çirkeflikler yaptığı için rakip taraftarın tamamı nefret ederdi.

Ben de bir Galatasaraylı olarak pek sevmezdim ama çirkefliği umrumda değil. Benim sevmememdeki asıl neden, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda çok gereksiz bir kırmızı kart görerek 2 maç ceza almasıydı. Öyle bir turnuvada Volkan Demirel gibi çok iyi bir kaleciye milli takımımızın her saniye çok ihtiyacı vardı. Aşırı gereksiz bir hareketle kırmızı kart görmüştü. Yarı finalde Almanya maçında oynasa çok küçük bir ihtimalle de olsa kazanıp finale çıkabilirdik.

Futbolu bıraktıktan sonraki durumu ise apayrı. Futbolu bırakırken içindeki çirkef futbolcuyla vedalaşmış ve şimdi taraflı tarafsız herkesin sevdiği ve saygı gösterdiği bir futbol adamına dönüşmüş. Çok da iyi yapmış, ülkemizin bütün olarak iyi figürlere çok ihtiyacı var.

10551037
1

mobil görünümden çık