bu zamana kadar sadece dişlerimi fırçalıyordum, bu mereti bi kullanayım dedim. başta gereksiz gibi gelse de alışkanlık kazanınca ağzımın baya ferahladığını hissetmeye başladım. hatta kullanmadığım birkaç günde çok rahatsız hissettim. siz ne diyorsunuz bu duruma? sizce hayat boyu bağımlı kalacak kadar faydalı mı?




 

Faydalı mı tam bilmiyorum ama akşam geç saatte canım yiyecek bir şey isterse abur cubur yemek yerine bunu kullanıyorum yemek yeme isteğimi baskılıyor :)

aslagülümseyenbirkediyegüvenme

Sürekli kullanılmaması gerekiyormuş. Ben de her diş fırçalayışımdan sonra mutlaka kullanıyordum artık gün aşırı ağız bakım suyu kullanıyorum.

rock n roll

Sürekli kullanılmaması gerekiyor +1

Düzenli kullanımda şeker hastalığına sebebiyet verebildiğini gösteren çalışmalar vardı en son, güncelde durum ne bilmiyorum gerçi.

Bundan bağımsız, sabah çok rahatsız hissetmenizin iki önemli sebebi diş aralarında kalan plakların yarattığı tatsızlık veya ağız yıkama suyuna psikolojik düzeyde bir çeşit bağımlılık hissetmenizden kaynaklı olabilir. İlk senaryoda diş ipi çözüm olur, ikincisiyse zaten hoş bir durum değil.

akhenaten

Sürekli kullanmak lazım. Ben de haftada bir kaç kez kullanıyorum ama eskiden her gün kullanırdım.

gabe h coud

gecen bununla ilgili belgesel izledim. agizdaki yararli bakterileri de oldurdugu icin doktorlar tavsiye etmiyor.

sttc
1

mobil görünümden çık