biri aciklayabilir mi?
neyi takip edecegimi sasirdim artik



 

kısacası sağlıklı bebekleri uzun süre 15-20 gün mü ne hasta diye küveze alıyorlar. sgkdan günde bebek başına günlük 11 bin mi ne para alıyorlar. sağlıklı bebekler bakımsızlıktan ve diğer hasta bebeklerden dolayı birbirlerinden hastalık kapıp ölüyorlar.

sizofren06

-Sağlıklı bebekleri devlet hastanelerinden kendi anlaşmalı hastanelerine sevk ettirme. (tedavi masrafları ve teşvikler için)
-Sağlıklı bebekleri sağlıksız gösterip yoğun bakıma yatırma.
-SAğlıklı bebekleri yoğun bakıma yatırmak için gerçekten hasta etme.
-Sağlıklı bebeklere yoğun bakımda kullanılmaması gereken ilaçları vererek hasta etme.
-Hasta bebeklere kullanmaları gereken ilaçları kullanmış gib gösterip kullanmayarak el altından yurt dışında satma
-Ağırlıklı yenidoğan bebekler üzerinden yürüyor ve soruşturmalar oradan açılmış ama yaşlı hastalara vs de benzer şeyler yapıldığına dair iddialar var.

Bu faaliyetler sonucunda epey kısmı sağlıklı olan birçok bebeğin ihmaller, bakımsızlık, yanlış ilaçlar, ilaç verilmemesi vb sebeplerle öldüğü ortaya çıkmış. Şimdi gündem olunca çok daha fazla ölümün bu sebepli olduğuna dair bilgiler gelmeye başladı. insanlar kaybettikleri çocuklarının öldürüldüğünü öğreniyor, seslerini duyuruyor.

Çetedekilerden biri savcıyı tehdit etmiş. Savcı tehdit sırasındaki görüntüleri kameraya almış. Onlar yayıldı, asıl gündem olmasını o sağladı.

Çetenin başındaki doktor 90'larda PKK üyeliğinden hapis yatmış.

Çetedeki birçok kişinin MHP ve AKP ile bağlantısı çıktı. Özellikle bi adamın AKP'li üst düzey siyasetçilerle görüntüleri var. Ayrıca Bahçeli'nin eski koruması vs de sanıkmış. Çetedekilerden birinin CHP Esenyurt belediyesinde çalıştığı ortaya çıktı.

Çetenin kullandığı hastanelerden biri eski sağlık bakanınınmış. Şu anki sağlık bakanı da çetenin faaliyetleri sırasında İstanbul İl Sağlık Müdürüymüş.

Daha önce ilgili kişiler için sağlık bakanlığına şikayetler yapılmış, sağlıkçılar arasında bilenler varmış, şikayetvar vb yerlerde bu doktorlar vs şikayet edilmiş ve bir işe yaramamış.

perferil

@perferil, detayli cevap icin cok tesekkür ederim.

ben hala sasiriyorum.

robert bosch
1

mobil görünümden çık