Yeni doğan bebekleri para için küvezde tutmalarını anladım hadi peki niye bebek öldürürler burada çıkar ne




 

Anladığım kadarıyla hem yoğun bakımda kalma süresinin uzaması için hem de vicdansizliktan bakımsiz birakiyorlar. Dolayısıyla bazı bebekler ölüyor, bazıları sakat kalıyor, bazıları kurtuluyor

abuzer

Kullanmaları gereken bazı ilaçları kullanmayıp, kullanıldı ama işe yaramadı bebek öldü şeklinde gösteriyor ve el altından piyasaya satıyorlar diye bir şey okudum. Curosurf diye solunum ilacı var satış fiyatı 10.000 TL. O ilacı sanırım el altından satmışlar.

Bunun dışında da bebekler boşu boşuna küvezde tutuluyorlar enfeksiyon kapıyorlar. Şartlar iyi değilse ihmal varsa mümkün

kullanicadi

Bir de ifşa olan aralarındaki konuşmalar çok vicdansızca değil mi ya içim acıyor okurken sinir krizi geçirdim:(

kullanicadi

Pes pese ayni soruyu sormusuz yav ben sileyim bari ben de anlamadim oldurmekle ne cikarlari oldugunu

ananiyimioguz

x.com

İşte ilacı ihtiyacı olan bebeğe vermeyince kara borsa el altından başkalarına satınca ölüyor bebekler ben öyle anladım. Kullandık diyorlar sistemden düşüyorlar ilacı ve satıyorlar. Oysa bebeğe verilmemiş o solunum ilacı

kullanicadi

çetenin başındaki doktor 2000 öncesinde pkklı olmaktan hüküm giymiş, 5 yıl yatmış. www.milliyet.com.tr

zaten üç beş tane doğan Türk çocuklarını da böyle böyle öldürüyorlar. doğurmadığıma bir yandan seviniyorum bunları yaşamadığım için. ama bu etnofaşistlerin işine geldiği için sinirden kuduruyorum. bundan sonra üç kuruş zekat verdiğim insanım bile ırkına bakacağım madem onlar bu kadar acımasızca bebek öldürüyorlar. siz de iyi düşünün.

titanyum22

diyelim ki sağlıklı cocugu hasta cocukların kondugu küveze koyuyorlar cocuklar mikrop kapıyor. ayrıca cok fazla bebek var hepsi de yeni dogmus sureklı ilgilenilmesi lazım ama yeterli personel yok o yüzden bebekler mikrop kapıp ölüyor. bebek mesela altına sıcıyor ama bütün gün değiştirilmediğinden zaten yeni dogmus bagısıklıgı düsük ya da ondan önce küvezde hasta bebek yatmıs mikrobu bulasıyor. anlatabildim mi acaba?

sizofren06

yoğun bakımda ve küvezde kaldıkça ödeme alıyor sgk'dan. çoktandır sektörde bilinen bir şeydi. özel hastanelerin yeni doğan ünitelerinin "ticarette" iyi doktorlarca "işletilmesi". yoksa, ben de ölen bebeğin sırf sgk'dan para almak için küvezde tutulduğunu, aileye de geç haber verildiğini biliyorum. fi tarihinde, fi doktor tarafından, fi hastanesinde. alayı da pratisyen. hatta, bizim öss'de ilk 5bine giren, çalışıp hakkıyla kazananlar değil; 3-4 mat. sorusu çözüp iran'dan, filistin'den, bulgar'dan falan gelen tipler.

1.si bu elemanlar işi iyice azıya almışlar. 2.si yanlış zaman, tam da sgk'da falan hesap kitap ve bu paralar nerelere harcanıyor devri yapılırken.

anlatamıyorum
1

mobil görünümden çık