Bir arkadasimin benzer bir şeye maruz kaldığıni düşünüyorum ama yer Trabzon. Sizce İstanbul civariyla sınırlı kalmamış olabilirler mi? Hatta ikiz bebeklerinden birini kaybetti arkadaşım. Hatta sonra Ankara'ya sevk edilince yapılanlara (yapilmayanlara) şaşırmıştı oradakiler. Sizin tanık olduğunuz benzer şikayetler oldu mu İstanbul dışı




 

ek yapabilir miyim? bu cete ne yapmıs tam olarak? ozet gecebilecek var mi? gündemi kaçırdım.

exlibris

yeni doğan çocukları hiç gerekmedigi halde yoğun bakıma alıyorlar ve besleme fln yapmayarak yoğun bakımda kalma sürelerini uzatmaya çalışıyorlar. Bu sayede her çocuk için SGK dan ödeme alıyorlar. Bakımsızlıktan da zaman zaman ölümler oluyor

abuzer

bu puştlar yüzünden şimdi bebeklerin gerçekten yoğun bakıma alınması gerekse bile ikna etmek çok zor olacak. verdikleri zarar inanılmaz.

brkylmz

@exlibris

eksisozluk.com

eksiseyler.com

ve halktv nin youtube sayfasındaki son yüklenen videolara sırayla bakabilirsin.
Kısacası para için, devlet dolandırılmış, ailelere yalan söylenmiş zor durumda bırakılmışlar ve hatta yeni doğan bebekler öldürülmüş.

@abuzer
90larda gerçekleşen bazı olaylar arasında yeni doğan bebeklerin öldüğü söylenerek ailelerine verilmediği, başkalarına satıldıkları, yine olmadık yere kürtajların yapılıp çocuk parçalarının kanalizasyon giderlerinde bulunduğu bir ara
tv'de anlatılıyordu.

www.birgun.net


eksisozluk.com

www.milliyet.com.tr (link bende açılmıyor çok eski bir haber)


Yeni doğdu ama sorunlar var diyerek aileyi korkutarak çocuğu hemen kuvöze almak, başka hastaneye nakletmek işin içinde başka şeylerin olabileceği hissini uyandırıyor.

Devletin bunun gibilerinin ve özel ilaç şirketleri, sağlık görevlileri hastane ve eczaneler arasında daha neler olup bittiğini ortaya çıkarması için içlerinden sağlam şekilde geçmesi gerekiyor.

sağlık adı altında terör yapılanmasından başka bir şey değil bu son zamanlarda olanlar.

(Gıdaya olmadık şeyler karıştıranları da unutmadık.)

diyecevaplandı

@diye, 90lar: ben nalaka

30 yıl önce oluyor muydu diye sormadım aslına bakarsan. Tamam sağlıkta, adalette, eğitimde asla çürüme yok inandık sagol

abuzer

@abuzer öyle bir şey demiyorum.
Sadece ,
bu gibi meseleler yeni değil

diyecevaplandı

sağlık işi çok sakat bir iş irili ufaklı pek çok çete birbirinden bağımsız bu işleri yapıyor özellikle Adana-Antep gibi illerde bu tip legal olmayan şeylerin sürekli yapıldığı senelerdir konuşulmaktaydı.

alp9900

Konuyla birebir ilgili değil ancak özel hastanelerin durumunu anlatmak için yazıyorum. Oğlum dil bağı birleşik doğdu. Özelde iki gece yatırarak ameliyat yapacaklarını söylediler. Tanıdığımız KBB doktoru ufak bir makasla 5 dakika da halletti. Benim babam doktor olduğu için şanslıyım çevresine sorabiliyorum. Zihniyetin ne olduğunu göstermek için yazdım.

mirty

aylar önce izmirde türkiyenin en kurumsal özel hastanelerinden birinde yeni dogan bebegimi yogun bakıma almak istemişlerdi. göbek deligindeki bir sorun için. ben ise 70 yaşındaki emekli ebe hemşire teyzemin lafını dinleyerek bırakmadım bebegi yogun bakımda. şehir hastanesine götürdüm çocuk acile. ordakilere durumu anlattım. bakıp yarım saatlik bir müdahalede bulunup bebeginizin korkulacak bir durumu yok diyerek detaylı bir açıklamayla 1 saat içinde taburcu ettiler.

o günden beridir bebek gayet iyi. yani bu olay birkaç şehirde sınırlı kalmış olamaz

limonlu eksi

yapmış olabilirler, hemşireler veya teknikerlerin bir açılık bulup yaptığı ilk şey ilaç order edip uygulamadan el altından satmak, denetim olsa bile hastanede bulunması zordur.

eja
1

mobil görünümden çık