2 günlüğüne izmir'e gideceğiz, 1 gününde efes ve şirince'yi görmek istiyoruz. gitmişken şirince'de 1 gün kalıp mı dönsek yoksa akşamına mı dönsek kararsız kaldık.

bir de gördüğüm kadarıyla izban, minibüsler vs. ile bu rotadaki her yere ulaşım var gibi. araba kiralama imkanımız yok ehliyet de olmadığı için. toplu taşımayla aynı gün içinde buralara gitmek yorucu olur mu?


 

toplu tasima ile indi bindi ile zor olur ama imkansız degil., selcuk'a kadar izban ya da tren seceneginiz var. selcuk merkezden efes antik kentine 15 dakikalik bir yürüyüs ile gidebilirsiniz. taksi tutmaniza gerek yok. yine sirinceye minibüs ile gidis dönüs yapabilirsiniz. otelin bahcesinde sessiz sakin takiliriz diyorsaniz sirincede kalin ama onun disinda kalmanizi gerektirecek bir durum yok.

deckard

İzmir'e git gel yapmaya değmez kadar süre için. Selçuk merkezde otel tutun, ilk gün Şirince ye dolmuşla çıkarsınız diğer gün yine merkezden dolmuşla Efes e gidersiniz

HellKeePer

değmez haftasonu araçla gidersen eziyet.

mikahakkinen

@HellKeePer mantıklı ama izmir merkezde de zaman geçirmek istiyoruz, 2 günü de o tarafa ayırmak fazla olur gibi.

lalu

birak 1 gunu 2 saat bile kalinmaz. daha once gittigimde o bakirligini begenmistim. son gittigimde de hemen kacmistim. kapalicarsiya donmustu. yok sirince sarabi yok sirince dondurmasi yok sirince sabunu yok sirince kolonyasi her yerden bir urun fiskiriyordu.

buenosdias

çok da birşey yok, değmez

telliahmet

Selçuk'ta kalın +1
Bir gün dolmuşla Efes,
İkinci gün sabahtan Selçuk müzesi, sonra dolmuşla Şirince. Şirince'ye 2-3 saat yeter zaten.

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık