Herkese merhaba,

Daha önce ben aldırma işlemi yaptıran varsa birkaç sorum olacak.

Eşim açık tenli ve yüzündeki mercimek büyüklüğündeki benden rahatsız.

Daha önce bu işlemi yaptıran varsa iz kaldı mı? Ve hangi yönetimi tercih ettiniz?

Tercihiniz dermatoloji uzmanından mı yoksa plastik cerrahtan yana mı oldu? Daha önce muayene ettirdik zararsız bu arada.

Şimdiden teşekkürler.

 

Göz altımda vardi kabarık ben. Yüzde oldugu için Plastik cerrahin yapması gerektiğini söyledi dermatolog. Özel hastanede totalde 20dk da fln alındı. Hiç iz kalmadı

abuzer

Teşekkürler yorum için :) lazerle mi alındı sizin?

caffeinecontent

He hayır, keserekkkkkk

abuzer

Tamamdır, tekrar teşekkürler :))

caffeinecontent

abuzer +1, birebir bizim senaryo da boyle. yalniz ilk zaman birkac hafta dikis izi cok belirgindi, su an yeri bile belli degil tam goz cukurunun alt cizgisine denk geldigi icin.

in vino veritas

Cerrahi işlemle iz kalır diye korkuyorduk biz de. Çünkü ilk muayane olduğumuz doktor ısrarla iz kalır demişti. Şimdi yeni bir doktorla görüşücez. Yorumlarınız bi nevi içimizi rahatlattı teşekkürler :) @invinoveritas

caffeinecontent

Arkadaşımın yüzünde dikiş izi duruyor. Benim yüzümdeki sakala denk geldiği için gözükmüyor çok da büyük olmasa da belirli belirsiz duruyor. Dermatolojiye gittim, plastik cerrahiye yönlendirdiler. Kesen, dikiş atan ve atılan dikiş önemli. Sakalın altında kalacak diye özel hastanede ya da plastik cerrahi sektöründe bir yerde yapmadım. Devlette yaptım ben.

Sonuçta orayı kesip tekrar diktirdiğin için kime yaptırırsan yaptır belli belirsiz iz kalacak. Çünkü vücudun diğer yerlerindeki gibi ter bezi, kıl kökü vs. kalmıyor. İşini iyi yaparsa, özellikle yüzdekini sudan ve herhangi bir kontaminasyondan korursa, doku/yara izi iyileştiriciler kullanılırsa bilen kişilerin dışında neredeyse kimsenin fark etmeyeceği hafif iz kalır.

nawar

Evet, yoruma ek olarak çok açık tenli birinde bir tık daha belli olabilir. Fakat fark edilse de ben kadar dikkat çekmez diye düşünüyorum.
Teşekkürler yorum için :)

caffeinecontent

bana söylenen dikiş, ten rengi vs’den daha önemli olan cilt yapınız ve cildinizin nasıl tolere ettiği.

göğsümün altındaki beni aldırmıştım, cildiyeci yüzümdeki benler için önce bi göğüs altındakini alalım vücudunun tepkisine bakalım iz kalmazsa onu da alalım demişti. aldırdım ve hiç iz kalmadı gata’da alınmıştı bu arada

melodi

Anladım, bize ilk söylenen teniniz açık daha çok belli olur yorumu olduğu için bu şekilde düşünüyoruz artık biz de.

Çok doğru olan başka bişi, önce görünmeyen bir kısımda denemek mantıklı bir seçim.

Bu şekilde bilinçlenip yeni görüşmeye gideceğiz. Teşekkür ederiim :) @melodi

caffeinecontent

Üniversiteye başlarken çok rahatsız olduğum bir bezelye büyüklüğünde ben vardı karnımda plastik cerrah ufak operasyonla aldı derinlemesine aldığı için iyileşmesi 1 ay kadar sürdü,
Eriyen dikişler olmasına rağmen çok kaşındı ve oynadım üstüne contratubex sürmek pahalı gelmişti o dönem o yüzden iz kaldı.
Ama alırken uyuşturdular sürekli konuşturdu heyecan yaptığım için yarım saatte kolaylıkla aldılar

kararsızataletfilozofu

Plastik cerrahi devlet hastanesinde almisti. 2-3dk surmustu. dikis te atmislardi ama iz kalmadi.

summerof69
1

mobil görünümden çık