Arabalara dair pek ilgim ve bilgim yok. Esnaflara kazıklanmadan, öpülmeden 2 veya 4 adet Michelin marka lastik almam ve taktırmam gerekiyor. İstanbul Anadolu yakası özellikle Kadıköy yakınlarında önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Ama sirkülasyonu yüksek, güvenilir bir yer arıyorum ve uzağa da gidebilirim bunun için. Aracımda mevcut olan Michelin Primacy 4'ün bir üstü olan 4+'u taktırmak istiyorum. Bir bilen var mıdır? Teşekkürler.




 

buradan primacy 4 almıştım ben de bir kaç sene önce, telefonda ve gidince güzel ilgilenmişlerdi. ufak bi indirim de yapmışlardı. google yorumları da iyi.

maps.app.goo.gl

awlmi

Bostancı köprüsü civarında Samur Otomotiv’den almıştım Michelin lastikleri.
Kazıklanmadığım bir fiyata almıştım. Düzgün bir işletmeydi.
3-4 yıl önce.

Aslında internetten almak en iyi fiyat oluyor sanırım. Lastiğin yılına göre fiyatları görüyorsunuz. Anlaşmalı bir yerde taktırıyorsunuz. Fiyat önemliyse o yola yönelin.

michael_knight

Levent oto lastik’i ara, bostanci’da yeri. Yillarca hep burdan aldim lastiklerimi, hep en uygun fiyati burasi verdi. maps.app.goo.gl

fakyoras

Levent oto lastik +1

since1907

www.michelin.com.tr

polat lastik de iyi. michelin değil ama internet sitelerinden sipariş verdim, gittim kendi yerlerinde ücretsiz taktırdım.

inheritance

levent oto lastik +2
www.leventlastik.com
adam tırla mal indiriyor.a101 den daha kalabalık.

jamswety
1

mobil görünümden çık