bariz etkileri yok diyenler de var ama ikisinden birini alacağım. biraz tüketim çılgınlığı biraz da neden kendimi böyle basic bir şeyden mahrum bırakıyorum hezeyanı. kullananlardan görüşlerini bekliyorum. diş minesinde uzun süreli kullanımda zarar olabiliyormuş. o yüzden haftada 2-3 defa fırçalamayı düşünüyorum. diğer günler normal macunla devam.




 

İkisini de kullandım, kahve tüketirim, opalesence bana daha etkili gibi geldi.
Yalnız haftada 2-3 ile farkını göremezsin bence, ben sadece yatarken opalesence kullandım ama her gün.

Bruce

Ben hep Opalescence kullanıyorum ama aynı zamanda diş rengini değiştirecek pek alışkanlığım olmadığı için dişim normal diş renginde kalıyor, diş macunun buna etkisi olduğunu çok düşünmüyorum ama yine de kullanıyorum.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Son derece sancılı birkaç beyazlatma seansı sonrasında üzerinden bunca zaman, bunca çay-kahve geçmesine rağmen dişler hala seanstan yeni çıkmışcasına beyaz kalabildiyse biz bunu Opalescence'e borçluyuz.

Bu arada Opalescence'in doğru kullanımı da böyleymiş. Önce aynı markanın profesyonel diş beyazlatma ürünleriyle acılı-sancılı-bol elektrik çarpma hisli hekim seansı, ardından düzenli diş macunu kullanımı.

zaman ilac degil insanlar unutkan

Sürpriz bi cevap vereyim. Biz ailecek 7 yildir dislerimizi sadece suyla fircaliyoryz. Sadece misafir falan olduğunda ayip olmasin diye koku icin macun sıkıyoruz. Dişlerimiz eskisinden daha temiz ve saglikli.
Dis doktorum sadece su yeterli macun zararli dis icin demişti.
Hakliymis.

halk

Kanka diş macunu içinde mikro çipler var ve diş fırçalayanların beynine bu çipler transfer olup uzaktan kontrol edilebilir hale geliyor diş macunu kullananlar, bence de diş macunu kullanımı sıfıra indirilmeli, hatta suyla fırçalamak bile tehlikeli çünkü sudaki 2 hidrojenden biri İsrail ajanı olabilir bence dikkat etmek lazım.

Bir ben var benden şurada
1

mobil görünümden çık