yaklaşık 1.5 ay oldu çok sevdiğim ve sevildiğimi en yoğun hissettiğim ilişkiyi ben sonlandırdım gerekli gördüğüm için.
buraya kadar her şey normal ilk bir iki hafta keyfim yerindeydi. ama son 3-4 haftadır sadece işe gidip işimi yapıyorum eve gelip yemek yiyecek kadar keyfim olmuyor, sonrasında da yatağa geçip uyuyorum . iş olmadığı günler zaten hiçbirşey yapasım gelmiyor akşama kadar uyuyorum; ilişkinin içindeyken bitirme kararı almış uzun süre sindirmiştim ama resmen bitene kadar çok enerjik biriydim. şimdi ise ruh gibi oldum kursa para verdim gidemiyorum spor bile yarım kaldım.
oysa ben buna hazır olduğumu zannediyordum neden böyle oldu , yoksa doğal mı bu süreç?


 

Doğal yani insansın

grimavi

Doğal, kendine yüklenme, çok eve kapanma. Gerisi zamanla geçer.

mirty

klasik erkek döngüsü. doğal bir süreç. bir süre daha canın epey sıkkın kalır. kendinle fazla baş başa kalma. mümkün olduğu kadar insan içine karış, arkadaşlarla, aile vs. tek kaldıkça daha da modun düşecek.

ilgeru

bu durumda olmam yanlış karar mı verdim diye düşündürüyor. ortak arkadaşlar vasıtası ile eski kız arkadaşımın durumundan da haberdar oluorum iki aydır o da hala kötüymüş,onun durumu da benden kötü.
hiç bu denli ayrılık sarsmamıştı beni, içinden çıkamadığım bir duruma girdim resmen.

ercu cozer

Boşa düşünce olur öyle etrafında başka biri olsa emin ol böyle hissetmezsin.

olaylar olaylar

etrafımda biri olduğu ilişki içindeyken de oldu ama hiç öyle düşünmedim.

ercu cozer

Kriterlerine tam uyan mütüş biri değildir etrafındakiler demek ki

olaylar olaylar

o zaman kimseyi sevmenin manası yok ki hep iyisi bulunur bir şekilde.

ercu cozer

Eğer ilişki sizin için tamamen bittiyse, tekrar barışma düşünceniz yoksa bence arkadaş vasıtasıyla haber almak, sosyal medyadan stalklamak, eski fotoğraf ve videolara bakmak gibi tüm eylemler süreci olumsuz etkiliyor.

mrmlq

öyle olur hocam,

kadınlar ilk ayrıldıklarında ilk 15 gün ağlar üzülür sonra hızlıca toparlar daha aklı başında hareket eder, elbette üzülür zaman zaman düşünür vs. ama toparlanma süreci daha hızlıdır.
erkekler ilk 15 gün sanki özgürleşmiş gibi hisseder sonra ağlamaya başlar ve daha uzun sürer.

en büyük sebeb ilişki içerisinde iken uzun süredir kurulan hayaller yapılan planlar, ayrılık sonrası bütün bu hayal ve planlar iptal olur ancak zihin öyle kolayca bunları unutmaz, eksik kalmışlık hissi oluşturur.

boş kalmamaya zihni meşgul etmeye çalışmalısın ama bu da o kadar kolay değil, genelde bu nedenle ayrılık sonrası hem hormonları düzenlesin hemde fiziksel yorgunluk nedeni ile zihnin çalışmasını engellesin diye spor önerilir, sen sporu bırakmışsın.

bu doğru bir davranış değil, spora devam etmelisin. bunu kendine karşı bir sorumluluk gibi düşün, yemek yemek, su içmek gibi kendine karşı bir sorumluluk. zorlansan bile yapmalısın.

nefes egzersizleri var zihni susturabilmek için, deneyebilirsin, işe yararsa ne ala.

tabii ki bu süreç yaşanmalı aksi halde karakterin bozulur, travmadır bu tür şeyler, kalıcı etkisi olmaması için o hüznü yaşamalısın, zamanla azalarak bitmeli. azalarak bitmiyorsa o zaman başka problemler var demektir onları çözmeye çalışmalısın.

selam

2 ayda bir birinden ayrilion. Yalama yapmış olmalı artk

abuzer
1

mobil görünümden çık