Herseyi sildim ama whatsapp ve youtube silemedim

Siz ne yaptiniz? Nasil gidiyor?

Hayatinizda degisiklik oldumu?


Dipnot:

Youtube egitim icin olmazsa olmazim ayrica stressden uzaklastiriyor beni
Bos seyler izlemiyorum

Whatsapp da kamera olayi lazim bana il disi yada yurtdisi cevremle kamera acmam gerekiyor.

 

whatsapp’ta kaldım ben tek.

insta, eksi, gala ve hatta duyuru bile nadir giriyorum.
youtube a güzel bişi gördükçe video atıyorum.
maçtan maça bi gs sayfam var twitterda.

whatsapp da iş için. ve bazan messaging.

hiçbir değişiklik olmadı. salak insan sayısı ve boşa vakit harcama bolca azaldı. spora daha çok vakit ayırdım, 13 kg verdim.

whatsapp bence olmaz ise olmaz. ondan vazgeçemem herhalde. sevdiğin birine anne baba kardeş bile yada flörtüm az önce foto atmış. nasıl atıcak ki başka türlü? ben fitim böylesine valla. insta 1 yıldır hiçbişiyim yok. date e gittiğim kızlar nasıl yani diyip insta arıyor telefonda :D başlarım app ine kazık çakmaya mı geldik, hayatı yaşamak lazım.

baldan kaymak

Ben yaş 18'e gelince bir türlü kendimi o dünyaya ait hissedemediğim için kapatmıştım hepsini. Daha da elimi sürmedim. WhatsApp iş yüzünden mecburen var. Bıraktığım dönem FB vardı, twitter yeni yeni yayılıyordu, IG ortalıkta yoktu. Filme kitaba falan vermiştim kendimi, merak ettiğim birçok konuda epey bir şey öğrenmeye çalıştım ama eksi olarak şu an geri dönüp baktığımda sosyal hayatı (sosyal medyayı değil) keşke o derece göz ardı etmeseydim dediğim oluyor. Şu an kafa dengi arkadaşlarla gerçek hayatta daha sağlam bağlar kurmaya çalışıyorum. Tahminen 15 yaşından beri içinde debelendiğim depresyon için sonunda destek almaya başlamamın durumu kolaylaştırdığına inanıyorum. Tabii duyduğum ve gördüğüm bazı şeylere sosyalleşmeye alışkın olmamanın etkisiyle kendi içimde istemli veya istemsiz olarak refleks tepkiler verdiğim oluyor ama sonra kötü niyete yormamaya çalıştığım için bir süre sonra geçiyor. Arta kalan zamanda da YT'den bilim felsefe kanallarına, agregatör olarka hacker news'e, bilim, teknoloji haberlerine vesaire bakıyorum işte. TC gündemiyle de sanırım pandemiden beri arada FT, Reuters, BBC gibi kaynaklara bakmak dışında yakinen ilgilenmiyorum.

aloha snackbar 3

Valla ben eskiden kendime sosyal medya kullanmayan biri derdim. Ama şimdi bakıyorum aktif olmasam da ekşi sözlük ve duyuru kullanıyorum, wp ve telegram da var. Youtube ve spotify da var. Ayda yılda 1 girdiğim reddit ve linkedin hesaplarım da var. Bir tek instagram, twitter, facebook, tiktok vs yok.

Bazen tuşlu telefonuma döndüğüm günlerimi özlüyorum.

Amaranta ursula

@Amaranta ursula

Hocam tuşlu telefon denedim yok valla olmuyor

Sozluk lazim oluyor
Kamera acman lazim
Whatsap yok
Hesap makinasi fln
Yapay zeka ve google yok
Not almam lazim
Muzik dinlemem lazim
Egitim videosu izleyip kendimi gelistirmem gerek
Pusula

Ve benzeri seyler

Bu saydiklarim olmadan ben islerimi halledemiyorum abi bana cok lazim oluyor

Zorunlu olmayan ve kafayi mesgul eden tum appleri sildim

Zetnikov

Böyle okuyunca bir iştahlaniyor insan aslinda

aslagülümseyenbirkediyegüvenme
1

mobil görünümden çık