tavsiye eder misiniz?




 

hayır çok ısıtıyor bide pild zarar veriyor bence

buenosdias

Araçta güzel bişey evde manası yok gibi geliyor bana.

hedep

Ofiste telefon masada boşta duracağına stand şeklinde kablosuz şarj aldım. Durduğu yerde şarj oluyor ve telefonu da stand üzerinde kullanıyorum.
Bu tarz hayatına yedirebileceğin bir nokta varsa mantıklı.

Bruce

uzun sürüyor. hızlı şarz varken anlamsız...

alicandan

apple magsafe kullaniyorum. cok kullanisli. hatta kulakliklarimi da magsafe ile sarj ediyorum. hayatimdan mumkun oldugunca kablo cikarmak istiyorum.

antikadimag

motorumda kullanıyordum pratikti baya kabloyla uğraşmıyorsun.

ama hava çok sıcaksa ısınıyor duruyor.

aynı şekilde arabada da çok ısınırsa şarj duruyor.

o yüzden arabada kullanılacaksa ya bir şekilde klimayı ona vurdurtmak lazım ya da klimanın önüne takılan telefon tutuculu kablosuz şarj aletlerinden almak lazım.

evde işte kullanan görüyorum bana gereksiz geliyor ama telefonu hep aynı yere koyuyorsanız seksi olabilir tercih meselesi

ben çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. yani çok ısınması zarar ama ısınınca kendini kapatıyor zaten şarj almıyor. ayrıca başlarda hızlı şarj da çok zararlı dediler... 5 yıldır hızlı şarjla kullanıyorum telefonumu, ondan önceki 5 yıl yavaş şarj ile kullandığım telefonumla aynı batarya performans düşüklüğü oldu, hala neredeyse bir günü çıkarıyor.

yani bir zararı varsa bile kayda değer olduğunu sanmıyorum.

sadece şu sıkıntı, bataryanın ömrü için, bataryayı %20-90 arasında tutmak, tamamen doldurmamak ve tamamen bitmeden şarjdan almak tavsiye edilir.

3 veya 6 ayda bir de tamamen bitirip, tamamen şarj edilmelidir.

ama kablosuz şarj kullanınca zırt pırt bataryada elektron akışı olacak farklı yönlere. kayda değer bir zararı olursa da bu yüzden olur. kapasitesi çabuk azalır.

ananiyimioguz

Arabada telefonu koyacak yer bulamıyordum. Temu'dan bir tane kablosuz şarj aleti aldım. Ön tarafta hem katmadan duruyor hem de yavaş da olsa şarj oluyor.

robin one persie
1

mobil görünümden çık