çok site var ama hangisine güvenilir bilemedim, o sitelerden bakıp otele direkt ulaşıp ayarlamak mı en mantıklısı acaba?




 

iptal işlemi yapacaksanız kolay olması açısından ets jolly gibi siteleri öneriyorum aracı kuruluş olduğundan daha kolay oluyor, odalarında da sorun olursa daha çok ilgileniyorlar.

eja

maalesef bu sorunun kesin bir cevabı yok. otel hangi siteyle iyi anlaşıyorsa oraya önem veriyor diğer acenteleri pek umursamıyor.

bravoteam

tatildenince.com

erty_ksk

ben hep hotels.com kullanıyorum. şu ana kadar sorun yaşamadım. sık seyahat ediyorsanız 10 gece sonunda bir gece ödül gibi avantajları da var. muhatap bulmanız da daha kolay. bir de oteller bu tür portallarda puanlarının düşmemesi için gayret sarf ediyorlar, o yuzden direk muhatap olana göre belki bir tık daha özen gösteriyorlardır iletişim, hizmet vb konularda.

mustafakesekci

otelin kendi sitesi ya da bağlı olduğu uluslararası grubun sitesi varsa oradan tutuyorum ben genelde. Fiyat olarak daha avantajlı oluyor, bi de benefit programına üye olunca (ki ücretsiz üyelikti gördüklerim hep) çok aşırı bir itham gösteriyorlar otelde. Mesela Holiday inn'de sık kalıyorum, ihg group üyesi. IHG premium mudur nedir işte onun benefit programına kaydolup oradan konaklamıştım ilk seferde. İkramlar, kibarlıklar vs bitmedi gerçekten beklenmedik derecede değerli hissettiriyorlar ki dediğim gibi ekstra para verdiğim bir olay da değildi. O zamandan beri araya başka kurum koymuyorum direkt otelin sitesinden kaydoluyorum

nundu

Şehir oteli ise Google yorumları ve sonrada otelin kendisi.
Tatil oteli ise ETS öneririm, turizm bakanının firması, yamuk yapma şansları yok.

etna

Tatilbudur, hotels ikisini de çok kullandım.

hebanon
1

mobil görünümden çık