İhtiyaç anında tüketelim mi nasıl olur?




 

Bu biraz sana bağlı. Misal süt proteini/kazein bana inanılmaz dokunuyor benim için alerjik bir ürün içtiğim an gaz şişkinlik toz ve gaz bulutu her şey oluşuyor bende, ki ben normalde yüksek miktarda karbonhidrat tüketiyorum ama kazeini sindiremiyorum, laktozu da da sindiremiyorum, gerçi bunlar laktozsuz diye satılıyor ama laktozssuz değil biliyorsun içine ekstra laktaz enzimi ekleniyor sindirilsin diye ama ben öyle de sindiremiyorum, o da ishal yapıyor, ben kullanmam ama sana dokunmuyorsa bu tip reaksiyonlar vermiyorsa sen tüket logisticsmanager tüketiyor mesela o memnun ona dokunmuyor :)

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Geçen kaleci ile konuşmamizin üstüne laps diye gelmesi sebebiyle;

Ben misal yurtdışında hipro ürünleri kullanıyorum. Çok daha profesyonel çünkü içilebilir yoğurt %70 whey %30 casein, sütler de 15% whey %85 casein. Yogurtlari da %20 whey %80 casein. Ihtiyaca göre ürünleri var yani. Buna ek olarak nestle lindahls ve Carrefour kendi ürünleride var ama hipro kadar profesyonel değiller (içinde ne kadar whey var yazmiyorlar, birkaç yerde lindahl's %50/%50 diyor)

Antrenman sonrası içilebilir yoğurt olani içerken günlük protein için daha çok süt vs alıyorum.

Beni casein hiç etkilemiyor kaleci dediği gibi. Evde sürekli ürünleri var.

Pınara bakarsak yüzde 80 casein yüzde 20 whey demis. Benim mantığıma göre eğer günlük protein ihtiyacı olarak alinacaksa alınır yani. Benim bunları alma sebebim kullanım kolaylığı. Shakerdan falan bıktım bir de farklı tat istersen alabilirsin vs. Misal cantana atıp is yerinde icersin acikinca ki yapıyorum ben.

Kısacası ihtiyaç aninda denilen şey bir whey gibi spor sonrasıysa yanlış ürün. Ama günlük proteinse ve mideye sorun yaratmiyorsa iç gitsin. Ama kalori proteini oranlari süper değil. Misal hipro 52 kaloriye 7.6 protein kısacası 100 kaloriye 14.6 gr protein yaparken pınar sütler 49 kaloriye 5.2 bu da 100 kaloriye ancak 10 gr protein yapar. Neredeyse yurtdışı ürünlerin yüzde 32 daha azı kadar proteinli.

logisticsmanager
1

mobil görünümden çık