Merhabalar,

Bisey sorucam, eskiden bunlarin paketleri oluyodu, korsan morsan bulunup krekleniyodu ve kullaniliyodu. Su an her sey online ve subscription olayina gectigi icin bu is tamamen bitmis durumda mi? Bitmemisse, guvenilir kaynaklardan krekli sekilde nereden buluruz?

Tsk

 

Adobe programları artık kiralamaya dayalı. Onda en fazla 3 yıllık diye biliyorum.
Olması istenen küresel düzende, sahip olmadan mutlu olmak teması işleniyor. Ee tabi modern çağda bireyselleşenlerin yakını eşi dostu olmayacağından miras bırakmakta tarih oluyor.

Bu bir çok şeyde yavaş yavaş kendisini gösterecek gibi. Araba alımında bile.

Tuhaf olan ise orjinal olarak kiralanan bazı uygulama veya oyunların korsan sürümlerinin verdiği kaliteden daha aşağıda kalması.
Bir videoda yapılan kıyaslamada aynı oyunun hem orijinal hem de korsan sürümü deneniyordu.
Korsan sürüm daha fazla FPS oranı ile öndeydi :)

diyecevaplandı

Adobe ürünlerinin yok. Ama adobe ufak rakibi olan ve işi belli seviyede yapabilecek satin alınabilir uygulamalar var. Komplo kurmaya gerek yok, adobe almak zorunda degiliz. Misal oyun konusunda da gog var. Bir sürü seçenek var.

Affinity pro mesela. 75€ ve bazen çok ciddi indirimleri oluyor.

Torrent vs bakarsaniz da bulursunuz herhalde bilmiyorum. Yeni versiyon adobe bulamazsiniz tabiki.

logisticsmanager

Ne güzel yanıtlar.

Arkadaşımdan duyduklarımı aktarayım size zira biliyorsunuz illegal :D

Var en son versiyonları da var adobe ürünlerinin terbiyesiz versiyonları. Söylediğiniz gibi internet ile bağlantısını kesmek gerekiyor uygulamanın ve bu da bir takım kritik özelliklerinin yok olmasına mahal oluyor. Fakat o özellikler hariç (neural filters, generative fill gibi) çatır çatır çalışıyor.

Vay efendim o özellikler olmadan ps ps değildir demeye lüzum yok, evet enfes şeyler ama yazılımın çekirdeğini oluşturan şeyler değiller.

Keza premiere, after effects falan hepsi varmış diyorlar :D

hedep

orijinal olmayan sürümler hep vardı, var olmaya da devam edecek. fakat hedep'in dediği gibi artık işin içine online tool'lar girdiği için orijinal olmayan sürümlerde onları kullanamıyorsunuz. (genelde yapay zekayla ilintili özellikler).

basic adobe ürünleri işimi görür diyorsanız reddit'teki zii konusuna bakın.

brkylmz
1

mobil görünümden çık