madrid'deyim, tuttuğum evin sahibine yollamam gereken bir tutar var. sabah para çekip ev sahibinin bankasına gidip hesabına yatıracaktım ama teb'in anlaşmalı olduğu bankanın atm'sinden günlük en fazla 10.000 TL muadili çekilebiliyormuş, o da 300 euro bile etmiyor.

bu işlemi wise ile aynı gün içerisinde ve çok az masrafla halledebilir miyim? sorun şu ki, parayı önce wise ile buradaki kendi hesabıma aktarmam ve sonrasında ev sahibine yollamam öneriliyor ama ben burada henüz banka hesabı da açmamıştım. wise ile direkt teb'deki hesabımdan ev sahibinin ispanyol bankası hesabına yollayabilir miyim hızlıca?

ya da, 2000 euro civarı bir tutarı adamon hesabına teb'den direkt swiftle yollasam ne kadar masraf çıkar? ayrıca, aynı gün geçer mi?

teşekkürler.

 

1- Wise ile bahsettiğinizi yapabilirsiniz. Swiftten daha uygun olur ve İspanya içi bir transfer içi olacağı için büyük ihtimalle gün içinde tamamlanır.

2- Genelde Tr ye gelen swiftler 1 günde ulaşıyor. Gidenleri bilemiyorum biraz karşı ülkeye de bağlı. Giden Swift 2-3 günü bulabilir. Eğer Cepteteb hesabınız varsa 176 TL + Muhabir banka ücreti alırlar. Bu da max 10-15 eur eder. Cepteteb şube kullanmıyorsanız masraf biraz daha yüksek olur.

nuevo

Ben buna benzer bi işlemi Teb kullanarak wise üzerinden gönderdim yurtdışı hesabıma.Türkiye içindeki havalede sorun çıktı.Teb den Tr deki Wise havalesini askıya aldılar.Benim Tebde kayıtlı Tr numaram kapalıydı.Yüksek tutarlı Eft olduğundan arayıp teyit almak istemişler,ulaşamayınca işlemi durdurmuşlar.Ben çağrı merkezini arayıp çözdürdüm işlemi.Wise Tr ye geçince, zaten 5-10 dk sürdü yurtdışı hesaba geçmesi paranın.
Özetle; Tebden havale yaparken kayıtlı Tr numaranız ulaşılabilir olsun.

arenas

Enpara ile swift 247try ile ödedim 2300 dolara. Alıcı banka 58 dolar kesti tabii

substituent

yapikredide fast diye bi odeme var, saniyeler icinde yurtdisina doviz ulasiyor. 7500 dolar ve alti icin gecerli

sttc
1

mobil görünümden çık