alt jenerasyonunuzla aranız nasıl sosyal hayatta ya da iş hayatında?

alt jenerasyondan kastım 10 yaş küçükler falan gibi aşağı yukarı.

sosyal hayatta alt jenerasyondan arkadaşım yok haliyle ama iş yerinde var.

sanırım benim kafam kaldırmıyor.

bu vesileyle bir de kendinden baya küçüklerle çıkan insanları hiç anlamamaya başladım o başka bir duyuru konusu tabii.

az yaşanmışlığı çok bir şey sanmaları, aşırı enerjiklik heveslilik daha silleyi yemememiş olmaları falan ne bileyim yoruluyorum muhattap olurken ama böyle iyi niyetle nasihat veren büyüğü gibi olunca da hoş oluyor.

tabii kendime de gülüyorum içten içte "bak sen bir de havalı havalı yol gösteriyor daha dün o çocuktun sen" diye..

kıskanıyor olabilir miyim acaba benden geçti ne güzel benim de o kadar enerjim ve seçeneklerim olsa diye...

 

Ben alt jenerasyonumun böyle olmasının önünü açan öncü birlikte yer aldığım için gayet iyi.

Ancak sizin sorunuz bundan biraz daha farklı gibi, o enerjiyi ben de kaldıramıyorum artık evet. Kaldırmaya da lüzum yok zaten. Her yaşın dinamikleri ayrı. Ayrıca zaten belli bir noktadan sonra hala aynı kümenin içinde kalmaya çalışan insanlar her zaman tuhaf gelir bana. İsteseniz de ortama uyamazsınız. Çok canınızı sıkmayın bence buna.

Herkes kendi yaşadıkları çerçevesinde davranıyor. Sizinkilerle onlarınki bir değil sonuçta.

akhenaten

Benden 10 yaş küçükler de ufaktan yaşlanmaya başladığı için sıkıntısız oluyorlar.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Yöneticisi olduğum 25 yaş altı 3 kişi var, diğerlerine göre daha iyi anlaşıyoruz. Tecrübesiz olmanın verdiği açlıkla da ilgili ama hepsi feedback almaya hevesliler. Vermeye de en az o kadar hevesliler tabii. Kendi bilgilerine güveniyorlar, pek alçakgönüllü değiller bu konuda ama bunu yanlış bir durum olarak görmüyorum. İş hayatının bu ve sonraki nesillere adapte olması gerekiyor çünkü kaynak bundan sonra onlar. Biz doğruyuz bize benzesinler fikri yanlış ve tutmaz çünkü gerekirse aç kalırım ama burada çalışmam diyecek duruşları var.
Fikirlerini çok önemseme ve ideallerin peşinden koşma konusunda gözükaralıklarını seviyorum. Sinir bozucu olduğu durumlar var ama taviz vermez yaklaşımda değilsen sana gelebiliyorlar.
Ben de çok dinazor kafalı biri olmadığım için anlaşabiliyorum yani. Ama biraz daha büyüyüp tecrübe kazandıklarında bakmak lazım, burnu havada snob tiplere mi dönüşecekler yoksa yenilikçilikleri pratiğe dönüşecek mi...

Bruce

gerekirse aç kalırım ama burada çalışmam diyecek duruşları var+1 bunu kendi iş yerimden olmasa da yakinen biliyorum. biz sesimizi çıkarmazdık bunlar direkt söylüyor diye anlatıyorlar aşırı hoşuma gidiyor. genç nesil her zaman sevdim seviyorum onların cahilce davranışları beni hiç etkilemiyo, öğrenirler diyorum da asıl akran ve üstünün aptallıklarına tahammülüm kalmadı en dayanamadığım grup 30-50 bandı y midir x midir fena bir nesil büyüdü ve "her yerdeler"

ala09

genelde fazla muattap olmuyorum çünkü adamların kafası bizi almıyordur çünkü benden 10 yaş büyükleri benim kafam almıyor.

mikahakkinen
1

mobil görünümden çık