100 yıl içinde bu rekor (9.58) kırılabilir mi? Yani son olimpiyatlarda 9.79 koşulmuş son dünya atletim şampiyonasında 9.83 koşulmuş, bu rekorun 9.58 altına inme ihtimali var mı 100 yılda, sanki çok ekstrem doping ilaçları bulunamazsa kırılamaz gibi geliyor bana.




 

kırılabilir bence. sonuçta evrim çalışmaya devam ediyor yavaş da olsa. belki genetik açıdan daha üstün bir atlet çıkacak, daha iyi beslenecek, daha iyi yöntemlerle çalışacak ve rekoru kıracak. gayet olası.

orient blue

İllaki kırılır.

birmilyonunvarmi

100 yıl çok uzun ya. Bubka'nın sırıkla yüksek atlama rekorları kırılmaz deniyordu. Duplantis içinden geçiyor şimdi (öncesinde 2014'te Renaud Lavillenie de kırmıştı). Benzer fiziksel anomalide ve iş ahlakında biri çıkarsa kırar yani belli olmaz.

Spor tarihinde kırılması en zor olan rekor Nadal'ın 14 Fransa Açık şampiyonluğu bence. Çok ekstrem bir olay yani onun dışında hemen her rekor kırılır. Ki 100 metre için insani sınıra var daha

nundu

Bence de çok zor, sizinle aynı fikirdeyim. Ekleme olarak 200 metre rekoru daha uzun yıllar kırılamayacak bence 100 metreye nazaran.

don’t panic
1

mobil görünümden çık