marcus aurelius'un meditasyonları, victor frankl'ın insanın anlam arayışı gibi. var mı öyle bir kitabınız? belki bana iyi gelecek bir kitap vardır. teşekkürler




 

kişisel gelişim veya psikoloji kitabı değil kesinlikle onu başta söyleyeyim ama eğer sol görüşlü biriyseniz durgun don, hemen üstüne uyandırılmış toprak patlatırsanız en geç bir ay içinde en yakın belediye binasını ele geçirirsiniz öyle söyliyim. saydığım şey toplam altı cilt civarı bu arada, 2 bin sayfa filan olması lazım. çok kaliteli eserler olduğuna inanıyorum, beğenmek ve iyi hissetmek için sol görüşlü olmaya gerek yok elbette. öyleyseniz daha bile etkili olur ama. ondan diyorum.

mark greg sputnik

hepsini okumadım ama joe dispenza bu konuda çok iyidir. bilimsel olarak aktarır ve dönüştürür.

benim cesur hissettiren ve evrenle aynı hizaya sokan Louise Hay olmuştur. sözlükte de yazmıştım. Düşünce Gücüyle Tedavi kitabı.

"hayatın sonsuzluğunda bulunduğum noktada her şey mükemmel ve tam" dediğimde tüm bedenime huzur yayılır.

janderzel zartanyan

benim şahsen yok. satış yapıp, hizmeti yerine getirip para kazanınca umutlu, iyi ve cesur hissediyorum. benim kitabım, sanırım bir işe yarıyor olmak. çok kitap okudum, hiçbiri bunun kadar gerçek his vermiyordu.

Leonardo~Da~Vinci

Psikiyatrist bana “öz şefkatli farkındalık” önermişti. Öyle kişisel gelişim kitabı değil, daha çok depresif insanlara yönelik. Ben çok sevmedim ama en azından bomboş kişisel gelişim kitabı değildi.

substituent

tara brach kitapları

carisch

Frank mc court angelanin kulleri

Zetnikov
1

mobil görünümden çık