[teknik]
(4) 

Sim kartlı kamera

kisa #1593072
Merhaba duyuru insanları
Sim kartlı bir kamera önerebilir misiniz?
Aslında açık havada çekim yapacak ama. Buna uygun değilse bile bir muhafaza ayarlayabiliriz diye düşünüyorum ancak İnternet yok o yüzden sim kartlı olması önemli.


 

Eskiden galaxy nx vardi, daha 2-3 gun once internette gordum bi tane cin mali bir telefon yapmislar yine degisebilir lensli ama duymadigim bir markaydi.

mirafiori

1- Hangi amaçla kullanılacak?
2- Lokasyonda elektrik var mı?

Güvenlik kamerası olarak kullanılacaksa 4g ip kamera olarak aratırsan alternatif çok, güneş panelli olanları da var, direkt adaptörle çalışanlarıda, Uzak izleme simkart ile kayıtsa kamera üzerine takacağın sdkart ile sağlanıyor.
www.rxr.com.tr

sealth

Güvenlik amacıyla kullanılacak elektrik hattı çekilebiliyor ama internet yok o yüzden sim kartlı bir model arayışındayım

kisa

kablosuz olarak internet iletim durumu mümkün değilse(dış ortam access point verici-alıcı) 4g lte kamera alman gereklidir.

Piyasa da genelde oem noname cihazlar mevcut bunlarda genelde güneş panelli, bataryalı modeller oluyor.Dikkat etmen gereken cihazların imei kayıtları yapılmış mı yapılmamış mı bunu bir sormak, ikinci durum ise p2p üzerinden uzaktan izleme mevcut mu yoksa data hattı için sabit ip almak gerekecek mi?

www.trendyol.com
www.nevaelektronik.net

sealth
1

mobil görünümden çık