Dün saat 13.48'de aracıma hareket halindeyken karşıdan gelen bir araç çarptı, çarpan aracın arkasında motorlu bir polis vardı. Aracımda maalesef kamera yok ve olay sebebiyle araç plakasını da alamadım.

Esnafa sorduğumda sadece bir caminin kamerasının görüş açısına giriyor onda da sadece plakanın başındaki 34 net bir şekilde görünüyor. Kaza sonrasında motorlu polis aracın arkasından gitti ama sonrası yok.

Elimde aracın rengi, modeli ve plakanın başı var, o polise ulaşmamın bir yolu var mıdır? Yoksa boşa mı çabalamış olurum? Hafta başında aracı yaptıracağını düşünerek servisleri de dolaşabilirim.

 

ulaşsan bile tanık olmuyorlar ben polisin gördüğü hatta onun sebep olduğu arkadan çarpma kazasında duran polis ben tanık olamam dedi çıktı işin içinden. arkadan çarpan bendim polis sen haklısın dedi ve gitti asdasdas

eja

Çarpan aracın tahmini güzergahında güvenlik kamerası olan yerlere rica edip aracı bulmaya çalıştım hatta bir tanesinde plaka kısmen de olsa okunuyordu, plaka net olmadığı için aynı gün akşamı karakola şikayette bulundum ve kasko üzerinden aracı yarın yaptıracağım. Bugün kızımı annemlere bırakırken çarpan aracı gördüm, sadece fotoğrafını çekip çarptığı tarafı kontrol etmek dışında bir şey yapamadım. Bu saatten sonra da yapabileceğim bir şey yok sanırım.

EkimBebesi
1

mobil görünümden çık