Hello. Önceki açtığım konulardan hatırlayanlar olacaktır erken doğum yaptım. Bebişko sağ salim eve geldi 50 gün yoğun bakımdan sonra:’) her şey yolunda çok şükür, kontrollerimiz oluyor ve devam edecek ama mucizeler yaşanmış cidden şimdi geri dönüp bakınca anlıyoruz:)

Sorum şudur: havalar malum. Evler sıcak, dışarısı bazen sıcak bazen soğuk. E bu kız prematüre ve tüm kıyafetler büyük anca bodyler falan oluyor, çorap desen en küçüğü 2 kat büyük ayağına. Kimi doktor hafif giyinsin sıcak hasta eder soğuk değil diyor, kimi doktor pamuklara sar koru kolla diyor. Kafalar allak bullak. Bugün pusette tulum üstüne müslin dolanıyordu, teyzenin teki ay üşür dedi tribe girdim. Evde çorapla yatmıyor annem çorap giydir diyor ama ayakta durmuyor:)
Yav bu bebekler cidden sımsıkı giyinsin mi napsın? Uyku tulumu giydirip uyanınca açtığımda ter içinde görüyorum. Az giydirince de az giydirdi oluyorum.

Ev 26 derece bu arada. Napalım nasıl giydirelim?

 

uyku tulumu nasıl bi şey? tog değeri kaç? yakın zamanda çok tulum inceledim de torba şeklinde olanlardan 2.5 togluk bir şey alsanız rahat edersiniz gibi geldi. çorap giymesine gerek kalmaz, incecik bi şey giydirip tuluma alırsınız bebeciği.

anna sun

1.0mış böyle giyince deniz yıldızı gibi oluyor kolları havada kalıyor altı uzun çöp poşeti gibi:)
İçine işte body giyiyor kısa ya da uzun kollu. Ama uyandığında ensesi ter içinde saçları ıslak kalkıyor.

wild honey suckle

Hocam aman diyim 2.5 tog cocugu cidden hasta eder cunku Turk evlerinde oda sıcaklıgı 24 derece altına pek dusmuyor. 1 tog yatarken giydirin. Göğsünü yoklayın soğuksa içine bir kat daha giydirin. Eli ayağı soğuksa bu üşüdüğü anlamına gelmez zira.

Gerçekten de soğuk hasta etmez. Sıcak - soğuk geçişleri hasta edebilir ona dikkat edin. Onun dışında siz ne giyiyorsanız bi tık üstü hatta aynısı olabilir. Allah analı babalı büyütsün :)

jihat
1

mobil görünümden çık