Ele dövme yaptırmak mantıklı mıdır?
Küçük minimal bir dövme.
Mantıklı mıdır derken, dövmenin sağlığı açısından soruyorum. El sonuçta sürekli suya giriyor vs. Dövme zarar görür mü bundan?


 

El üstü dövmesini kim yaptırırsa yaptırsın aşırı apaçi gösterdiği gerçeğini gözardı edersek el derisi ince olduğu için dövmenin "solma" süreci çok hızlı ilerliyor, tabii dış faktörler de bu süreyi çok daha hızlandırabilir.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

el dovmesine bayilirim ama kucuk olanlar cok akip bozuluyor sudan kaynakli mi el derisinin inceliginden mi idk. full olunca o kadar dikkat cekmiyor bençe

ala09

Sorduğun kısmı bilmiyorum ama belki gözünden kaçmıştır diye söylemek istedim. Dövme kişiyi kötü gösterebiliyor. Ön yargılar havalarda uçuşuyor görenlerde. Elinde dövme ise tas kafalı işi gibi durabilir.

Shepard

Düzgün dövmeciler içeri girdiğinizde sizin dövme konusunda ne kadar kararlı olduğunuzu kestirebiliyorlar aşağı yukarı. El, boyun gibi bir şey söylediğinizde de ekstra ne kadar eminsiniz tekrar bir sorarlar.

Belki moda değişmiştir ama bundan bi on sene önce parmak dövmesinin dünyanın en keko şeyi olduğunu söyleyen bir dövmeci arkadaşım vardı. Ve genellikle de yapmazdı parmağa.

Bu bilgiler ışığında el dövmesi inanılmaz iyi bir seçim ve aşırı iyi bi işçilikle olması gerekiyor. Ve hayat tarzınıza da uyumlu olması sırıtmaması gerekiyor bence.

Ayrıca isteyen istediğini yapar kimse kimseye karışamaz maddesi de var tabii :D

hedep
1

mobil görünümden çık