Temiz bulabilir miyim yoksa o makinalar çok yorulmuştur artık ısınır çipi yanar anakartı yanar çöp olur mu dersiniz ?

Online oynamaya ihtiyacım yok, oynamak istediğim 15-20 tane hikayeli oyun var, rdr, bioshock, dishonored, last of us gibi

Bunları da haftada 2-3 saat oynayabileceğim için (bazen de hiç fırsat olmaz) bana 1-2 sene rahat gider diye düşünüyorum, beklentim bu kadar

 

Hiç PS almadım ona cevabım yok.

Bunların hepsi pcye geldi veya geliyor(rdr), bioshock remastered falan çıktı ben olsam ortalama ucuzca pc veya laptop alırdım hem başka işlere de yarar hem daha kaliteli oynarım. Ama para vermeye hiç gerek yok diyorsan bilemem.

Bu arada Bioshock (hikayesini ve tasarımlarını) en sevdiğim oyun serisidir. Dishonored da bayağı iyi. İyi eğlenceler! Yakında steam halloween indirimleri falan da gelir, oyun almak için de alet almak için de güzel zamanlar.

nhk ni youkosu

Kendi adıma konuşacaksam;

Ps3 almanın pek bir mantığı yok. Alacak olsam en kötü Ps4 alırdım.

put it in your appropriate place

15 senelik üzerine 4 model çıkmış ikinci el elektronik aletlere para vermeye değmez. Grafikler de tatmin etmeyecek. 5 pro çıkmak üzere. 5'lerin fiyatı daha uygun hale gelir o zaman. O da olmazsa en azından 4 pro. Bahsettiğin hikayeli oyunların yenilenmiş versiyonlarının ya da yeni olanlarının önemli bir kısmı görsel. Onu göremeyeceksen tadını alamazsın.

nawar

Ps 3 Alma.

İkinci el ps5 ya da ps5 düşün.

Grafikleri Atari gibi geliyor artık ps4ün

jackyr

Hocam siz ps4 ve ps5 grafiklerini gördüğünüz için ps3 size atari gibi geliyor da bende o kısım olmadığı için hala güzel geliyor ps3 :) bu açıdan bakalım

grimavi

Hocam sen zengin olduğu halde çocukluğundan kalma, babasını içeren travma kaynaklı hayali ile kavrulduğu için Ferrari yerine Murat 124 alan Nuri Bilge Ceylan karakteri misin? İşte yenisi/yenileri var. Al geç :)

Benim de PS'im olmadı ama cafede oynadım, arkadaşta oynadım. Bilgisayarda da grafik farkını görebiliyoruz. Hani daha iyisi bilinmeyen bir şey olsa neyse ama... :)

nawar
1

mobil görünümden çık