Toyota yaris. 1.0 motor. Km'sini henüz öğrenemedim. 300 bin. Manuel vites. Açıkçası beni götürsün yeter modundayım. Ama arabalardan anladığım da yok. Bu araç beni kaç yıl idare tahminen? Elimde patlamasından korkuyorum sadece. Hasarı, değişeni falan yokmuş bu arada.




 

çok da bilmem ama internet aleminde ucuza eski bi araba alacağım desen manuel olsun ve Japon olsun derler. Bu yüzden nokta atışı gibi duruyor. Fakat hasar değişen yok olayını iyi bi sorgula. 300 bin km yapan araçta illa bişey vardır. Biri sokakta durduk yere çarpmıştır çizmiştir bişeyler vardır.

nhk ni youkosu

Toyota olması iyi güzel de küçük hacimli motorlar fazla gitmiyor diye biliyorum km çok yüksek olmasın

hebanon

2007 honda city satiyorum 1.4 92binde 2019 da paraya ihtiyacım oldu kasko sisirmesi yapıp (amblemlere, vidalara kadar yazdırdım siz düşünün nasıl bir şişirme) kaskodan ciddi para aldım şu anda bu haliyle yetkili servis bile talip araca ama nihai kullanıcıya vereceğim en azından yalan dolanımız yok 2006 ve 300bin km araçta hasar, değişen olmaması imkansız gibi birşey ona kayıtlı hasarı yoktur diyelim

apocalipy

bakimli ve agir hasari yoksa toyota/honda 500bin rahat goturur..

cooperr

@apocalipy yalan söylüyor. Kasko keriz mi ederinden fazla ödesin? Bir de yetkili servis talip demiş... 15 yıllık araca servis niye talip olsun? Talipse versene. Gelmiş servise vereceğime kullanıcıya vereceğim diyor. En azından yalan dolanımız yok diyerek herkese dışkı atıyor abimiz, kendisi ise temiz. Böyle diyenden uzak durmalı ticarette.

Shepard

Şurası yanlış anlaşılmış: Araç 300 bin km değil, fiyatı 300 bin. Kaç kilometrede olduğunu bilmiyorum. Satan kişi de çok yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi. Yani özellikle hasar konusunda bana bile bile yalan söyleyeceğini sanmam, zaten emin olmak için ekspertize götürün demiş.

gregor samsa ya donusen bocek

18 senelik araçta dış cepheden çok kaputun altı önmeli
hortumlar sağlam mı
triger lastikse ne zaman değişmiş
fren diskleri, hidrolik sıvılar ne alemde
önerilen ağır bakımlar yapılmış mı

masraf çıkarsa bunlardan çıkar

bir soru sorcam

Hem düşük motor hem atmosferik, şehir içi bir şekilde kullanılır zorlaya zorlaya 90-100 km hıza çıkarsın ama sonrası allah kerim, ayrıca yokuşa falan denk gelirsen canını çok sıkar, yakıt masrafı da nispeten yüksek olur, şehirlerarası yolda çok hantal kalır. Ben normalde almam ama sen "bütçem buna yetiyor bi zar atayım" dersen olabilir ama ben almam, düşük motor turbo değilse ölüm gibi bir şey olur ama kimse ölmez ama biraz tat kaçırır.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

1.0 turbosuz motor çok hantal kalır.
Onun yerine biraz daha para ekle 1.3 motorlu olanını al.

angina pektoris

ihtiyacın varsa genellikle şehir içi kullanılacaksa aracı mekanik durumunu araştırıp, doğru fiyattan neden alınmasın.
enflasyonist ortamda en kötü durumda yatırım yapmış olursunuz. Söylediğiniz aracın ikinci el satışlarıda çok hızlıdır.

Ancak, aracın bakımları zamanında yapılmıştı, özellikle , motor durumu , yağ yağma vs. var mı mekanik durumunu araştırıp varsa belirtilmeyen problemleri için tamir masrafı kadar fiyattan düşüp alınabilir.

Rao

en önemli soru şu, 2006 yaris hem eski kasa var hem yeni kasa. eski kasaysa alınmaz yeni kasaysa alınır bence. eski kasası çok eski duruyor 1999'dan falan kalma sanırım.

duguit
1

mobil görünümden çık