[q]
(18) 

trump mi harris mi

sonsuz #1592902
secilir? ben trump'in secilecegini düsünüyordum taa ki taylor swift harris'i destekledigini duyurana kadar...

özellikle abd'de yasayan gurbetcilerimiz ne düsünüyor merak ediyorum. kasirgadan etkilenenler de varsa gecmis olsun.


 

Kulağından vurulduğu dönemlerde seçim olsaysı kesin kazanırdı da o iş biraz soğudu Harris kazanır gibime geliyor.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

trump seçilir.
trump'ı destekliyorum.
taylor swift ne alaka bilmiyorum.

abelardo

Sanırım anketlerde Harris az da olsa önde ama o da hata payının içinde. İş yine o meşhur swing statelerde ne olacağına bağlı. Trump'ın kazanması da pek sürpriz olmayacak gibi gözüküyor.

salihdt

Trump'ın halkın çoğunluğunun oyunu alması çok zor diye düşünüyorum ama 2016'daki gibi daha az oy alıp, electoral collage'larda daha fazla kazanıp başkan olabilir.

Trump'ın kazanmasını isteyen hiçbir insanı da anlamıyorum. Harris çok mu iyi birisi ya da Biden çok mu iyiydi? Hayır tabii ki ama Trump'ın karşısında bizzat deccal olsa nerede kaldın horasan'ın yiğidi denmesi gerek biri yani bu konuda çok netim.

Bence %55 Harris, %45 Trump gibi şu an ama anketlerde utangaç trumpçılar falan oluyor gördük son iki seçimde. O yüzden bilemiyorum.

Taylor Swift'in etkisi olmaz diyemiyorum da bu arada sjdsj tek başına ABD'de en çok bireyin görüşünü değiştirebilecek figürlerden biri. Ama tabii Trump kazanacaktı da Taylor öyle diyince bir anda oklar Harris'e döndü gibi bir durum da yok

nundu

Trump seçilir. Genel kanı ve anketler o yönde.
Ben ABD'de olsaydım ona oy verirdim.
Tek sorun kendisine karşı yapılacak yeni suikast girişimleri.
Seçilse bile bu risk hala var.

Rusya Ukrayna savaşının bitmesi de ona bağlı.
Şimdiki biden yönetimi kendi amaçları için ukraynalıların ölmesine hala doymadı

diyecevaplandı

trump seçilir.

harris kanadında taylor swift varsa, trump kanadında da elon musk var.

calligrapher

harris.

aklı yerinde birisi trump'a nasıl oy verir aklım almıyor.

inheritance

Herkes Trump secilir diyorsa ekside, o zaman harris secilir. Önceki secimde de trump seciliyordu çok rahat...

logisticsmanager

oregon ve michigan'da yaşayan birbirinden apolitik iki arkadaşımın söylediği 'turuncu reis kazanır'. insanlar mevcut durumdan memnun değil, harris de yeni birşey vadetmiyor. politik populizm rüzgarı tüm dünyada olduğu gibi abd'de de insanları ergenleştirdiği için trump.

engelbert humperdinck

harris seçilicek. halk desteğinden çok belli seçkin kesim harrisi destekliyor.

mikahakkinen

tamamen sahsi analiz:

hillary ile olan yaris sonrasi herkes felaket bekliyordu cunku trump'in ne yapacagini bilmiyorlardi. o donemde kisa bir sure amerikadaydim bildigin toplanip aglasan insanlar vardi. neyse trump ortalama ustu bir donem gecirdi bence ve aslinda o kadar da kotu olmadigi anlasildi.

ama "trump" olmasi son dk eyalet sayimlarindaki surprizler vs derken biden denen cesede kaybetti, ki kazansa da cok surpriz olmazdi.

lakin biden'in berbat bir donem gecirmesi, harris'in son derece pasif bir VP olmasi ve trump'in suikast girisimi populizmi vs derken kazanmaya daha yakin oldugunu dusunuyorum. yani demokratlar 3 secimdir o kadar kotu adaylar cikariyor ki akil alir gibi degil onlarin yaninda trump muteber kaliyor bence.

ilk secimde hillary denmisti trump kazandi, simdi trump deniyorsa harris alir mantigini o yuzden cok dogru bulmuyorum. tabi ki secim bu kimse bilemez ama ben trump'un alacagini ve dunya icin de almasinin harris'e gore daha isabetli olacagini dusunuyorum.

bay b

Hiç takip etmememe rağmen trump seçilir gibi bir izlenim aldığıma göre trump seçilir.

prole

yok trump karşısında deccal olsa deccal kazanmalıymış, aklı başında biri trump'a oy verir miymiş? e bunların tam tersini düşünen de milyon tane insan var. bu şekilde seçim yorumlamak da iyiymiş.

ben de şöyle diyorum.

kamala denen ne idüğü belirsiz tipe oy veren herkesin abd vatandaşlığı iptal edilmeli, hatta dünyadan uzaya fırlatılmaları düşünülmeli.

lifeisopeth

@logisticsmanager +1

Trump'a destek son 2 yılda çok arttı. Özellikle algı yönetimi ve mevcut hükümetin beceriksiz "kucaklayıcı" politikaları safları sıklaştırıyor karşı tarafta. Trump yerine kafası çalışan herhangi normal bir insan evladı olsa süpürürdü seçimi mesela. Gel gör ki o kadar popüler olacak bir aday çıkmadı.

Gel gör ki ikisi arasından Trump'ı isterim. Hiçbir ABD başkanının Türkiye'ye hayrı yok ama demokratların bu coğrafyaya yaptığını Çorumlular yapmaz. Gerçi Çorumluların ne günahı var da böyle bir deyiş var bilmiyorum. Yine de en çok zararı hep maviler gördük. Trump gibiler düz. Maviler yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyor.

Biden, Obama, Clinton, Johnson, Truman ve Wilson... Kırmızıdan da Theodore Roosevelt

Sırf zarar sırf ziyan.

nawar

Trump gibi geliyor bana. Swift gibi şarkıcılar bir miktar genç seçmende etki edebilir ama Amerika'da bu işler biraz farklı gidiyor.

Genelde Amerika için iyi olan bizlere kötü olduğundan Trump daha bir bizim menfaatimize bence.

d max

Kamalanın puff diddy nin parti kızlarından biri olduğu ortaya çıkmıştı.

Ama yokkk aklı başında olan bir insan nasıl trumpa oy verebilir demi

Sarı saçlı mavi gözlüm inş kazanır

Hallegadola

korona virüs tehdidini abartmayınız çinden çıkmaz diyen ben geldim. tahminimi yapıp gideyim.

bence Trump kazanacak. çünkü dünyada aşırı sağ, göçmen karşıtlığı şu dönemde çok satıyor. Trump da bunu güzel pazarlıyor.

Leonardo~Da~Vinci

her ne kadar hosuma gitmese de trump alir gibi bu sefer.
kuzey amerika komple saga doner.
bu turkiye acisindan iyi haber, yurtdisina kacmaya calisanlar icin kotu.

cooperr
1

mobil görünümden çık