yatırım fonu üzerinden portekiz'den golden visa alan birisi var mı duyuruda? biyometrikle ve bir fonla alakalı bir iki sorum var.




 

Golden visa almadım fakat fon yatırımları çok riskli olduğunu duydum.

Fon yönetimi mekanizması çok güvenilir olmadığı duydum.

Portekiz konusunda şunu arastiyorum. Bir tarım işletmesi kurarak urettigim ürünleri Portekiz ve ab piyasasına satmayı planlıyorum

Bu konuda herhangi bir limit kısıtlaması yok. Benzer şekilde istihdam yaratabilecegim bir iş modeli varsa bunu yaparak Portekiz yaşayabilir ve oturum izni alabilirsin

kaiserr76

@kaiserr76

tarım ürünlerinin ihracatı hiç kolay değil, çevremde yapan var ve bırakmak üzere. ab'nin istediği standardı bu ülkede tutturmak hem çok zor hem de time-sensitive ürünler olduğundan transfer sırasında geri gönderildiği an (ya da kapıda kaldığı an) hepsi çöp oluyor. sanırım böyle bir şeyle uğraşmak için tüm mesleği bırakıp buna odaklanmak lazım. ben bu dediğinizi riskli buldum.

fon yönetimini yapan tanıdıklarım var, bürokrasinin yavaşlığı dışında risksiz fon seçenlerden öyle bir şikayet duymadım. minimum bir getiri garantisi de var. sizin tanıdığınızın tecrübesini aslında duymak isterim. teşekkür ederim uyarınız için ayrıca.

eileengray

Mevcut fonlara ve fonlarla ilgili detaylara nasıl ulaşabilirim?

osssy
1

mobil görünümden çık