Merhabalar, benim bir web sitem var, bu web sitesi Windows Server 2022 Standart işletim sistemine sahip bir sunucuda, IIS üzerinde çalışıyor, web sitesi vue kütüphanesi ile yazıldı, wildcard ssl sertifikası da mevcut, sunucunun ilgili portları dışarıya açık durumda. Web sitemi yayınladığımda, frontend kısmı dışarıdan herhangi bir cihazdan görünebiliyorken, backend kısmında çalışan dinamik yazılar ve fotoğraflar bir türlü gözükmüyor. Sunucunun içerisinde ise domain adresinde hem frontend hemde backend kısmındaki yapılandırmalar gözüküyor,ama dışarıdan bir cihazda bu adrese gidildiğinde sadece frontend kısmındaki statik veriler gözükmekte. Dinamik yazılarımın ve fotoğraflarımın domain adresimde hem sunucuda hemde dışarıdan bir cihazda görünmesini istiyorum. Ciddi süredir bu hata ile uğraşıyorum, çözümünü bulamadım. Destek olabilecek biri var mıdır?
-dist dosyasında WebConfig oluşturuldu
-ARR yönlendirmesi yapıldı
-URL Rewrite yönlendirmesi yapıldı
-SSL Wildcard sorunsuz
-IUSR ve IIS_IUSRS izinleri verildi

 

Bilen birileri gelmeden önce, reset atılıyorsa denesen demek istiyorum.

Shepard

backend kısmı görülmüyor derken kastettiğiniz durumu anlamadım. verdiğiniz komutlar mı çalışmıyor, yoksa örneğin databaseyi görüntüleyen scriptler mi çalışmıyor, bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

web sitesine erişiminiz varsa iis tarafında problem yoktur. nihayetinde iis gerekli yönlendirmeleri yapar. sql üzerinde verileriniz varsa sql izinleri kısıtlanmış olabilir mi?

bravoteam
1

mobil görünümden çık