aynı odada biriyle çalıştığımda veya cafede çalışırken başka birinin sesi araya karışıyor. sesler karışıyor.
dışardaki sesleri mute edecek en mükemmel çözüm ve kulaklık nedir?



 

Profesyonel headsetlere bakman lazım, plantronics ya da jabra en çok kullanılan markalardan.
Ben bununla kafeden toplantı yapıyorum, arada soruyorum karşı tarafa duymuyorlar.
amzn.eu

Bruce

eger kafaustu olmasi sorun olmayacaksa net cozum is guvenligi kulakliklaridir.

www.hepsiburada.com

gibi.

unabomber

Pasif ve aktif çözüm yolları var ikisinden de öneri gelmiş.

Pasif bildiğiniz kulağı tıkamak aslında 3m'in 1100 meşhurdur doğru kullanıldığında 30db kadar (özellikle insan sesi aralığını) düşürür. Fakat bu sefer kendi vücudunuzla başbaşa kalırsınız rahatsız olma ihtimaliniz var.

Aktif çözümler de active noise cancellation özelliği olan kulaklıklar. Bunlar da üzerindeki mikrofonlarla çevredeki sesin fazını tersleyerek yoketme azaltmayı hedefleyen aletler. Yine lineer bi işlem söz konusu yani ne kadar hızlı olursa olsun konuşan bir insanı susturması güç. Daha çok statik bir motor/fan vs sesi susturmada çok başarılılar.

Tavsiyem anc'ye deli para basmadan önce bi test etmeniz imkan varsa. Ya da direkt çalışırken müzik ya da ses dinleyebiliyorsanız (ya da çalışmanız ses içeriyorsa) pasif izolasyonu iyi olan bir kulaklık alıp oradan bir ses kaynağı dinlemek odaklanmak için.

hedep

noice canceling en iyi kulaklıklardan: Sony WH-1000XM5

yok abi ben müzik dinlemim diyorsan normal kulak tıkacı kullan. orhopax kulak tıkaçları kullanıyorum ben yatarken. wax gibi bir malzeme olduğundan kulak yoluna çok itelemeden çalışıyor rahatsız etmiyor süngerler gibi.

awlmi
1

mobil görünümden çık