Aslında Sadece online olmasına gerek yok belli bir aşamaya kadar online olarak devam Edip daha sonradan gerekirse yüz yüze konuşma kulüplerine veya İngilizce dil kursuna katılmak gibi bir düşüncem var. YouTube,udemy veya başka bir platform olur yavaş yavaş ilerleyelim atıyorum 200 300 400 videolu seriler halinde İngilizce Öğreten bir kanal öneriniz var mıdır?
Sahibinden özel derslere baktım veya Cambly gibi platformlara baktığım zaman haftada 1 saat veya 2 saat 45 dakika 50 dakika gibi şeyler karşıma çıkıyor ama ben daha yoğunlaştırılmış ve adım adım giden bir eğitim almayı düşünüyorum aynı lise, üniversite hazırlık gibi yedire yedire ilerleyen diyebiliriz :)



 

Yardımcı olacak yok mu en azından bir önerisi olan :/

Speed writer

Duolingo'ya baktınız mı?

fotrsapka

Cok az biliyorsaniz Cambridge kirmizi kitap, eh iste ise Cambridge mavi kitap, kitabin adi Grammar in Use.

Kelime ogrenmek icin Rosetta Stone epey ise yaramisti, normalde parali tabii ama buna aciksaniz, malum yerlerde bulunabilir.

mbond

Daha çok belirli bir sıra ile gitmek istiyorum. Mesela almanca için youtube ta almanca kolay diye bir kanal var buna benzer. Seviyem a2-b1 arası.

Speed writer

Langua talk

Yapay zeka akar hocam

Zetnikov

Daha çok video üzerinden öğrenmek daha mantıklı değil mi Duolingo, LanguaTalk bunları duydum internette karşıma da zaten çıktı ama bunlar daha çok sanki pekiştirme amaçlı ek kaynak amaçlı gibi.

Speed writer

ilgi alanınız neyse, o alanı İngilizce okuyun. İngilizce dinleyin. bunu aylarca yapmaya devam edin. faydalı olacaktır.

Leonardo~Da~Vinci

Videolar, dersler falan güzel, faydalı olur ama günün sonunda sıkıcılığını kabullenip bahsi geçen uygulamalardan, veya daha da sıkıcı olacak şekilde kendi defterinizden falan defalarca geri dönerek tekrar etmeniz lazım.

Mevcut seviyenizde isterseniz daha önce önerildiği gibi kafanıza göre ingilizce içerik de tüketebilirsiniz. Arada durup analizini yapmak, bilinmeyen kelimeye bakmak falan da güzel olur. Ben şahsen böyle informal takıldım, bazı faydaları oldu ama ayırdığım zamana göre geldiğim seviyeye bakınca, acaba daha fazla mı formal çalışma yapsaydım diye düşünmüyor değilim.

mbond

O zaman duolingoya başlayım yanında read at worke de başlayım. Bunun yanında ekstra şu uygulama da iyidir bak şu kitabı da veya kaynağı da yanına ekle diyebileceğiniz bir şey var mıdır?

Speed writer

Son bir defa el atsanız lütfen.

Speed writer
1

mobil görünümden çık