İstanbul'dan Budapeşte'ye uçuşum var fakat wizz air internet sitesindeki bilgiye göre yalnızca 40x30x25 ölçülerindeki sırt çantalarına izin veriyorlarmış. Bu sınırı aşarsak sıkıntı yaşar mıyız bu ölçüler inanılmaz küçük çünkü.

Teşekkürler şimdiden.


 

Eskiden bi sepet vardı ona koyup sığıyorsa alıyorlardı, sıkış tepiş de olsa. Çok daha büyükse sıkıntı çıkabilir ama 5 10 santim farka izin verirler diye düşünüyorum.

Bruce

orada olay "öndeki koltuğun altına sığacak çanta" olması. Birkaç santim büyük olsa bişey demezler tahminen ama ben tam o boyutta kamera çantamla seyahat ediyorum. Ek valiz gerekirse priority alıyorum hem kabin içi 10kg minik valiz hakkın oluyor hem sırada vs. öncelikli oluyorsun.

Bu arada uçakta tepeye sırt çantası vs. koyanları uyarıp aşağı ayağınızın altına koyun dediklerini duydum.

nhk ni youkosu

%90 sallamıyorlar çanta çok dikkatlerini çekmezse. ama %10 salladıkları zaman da 60-70 euro kitliyolar. denk gelirse kötü.

zeleno

Cekcekli valiz olmadigi ve asiri buyuk olmadigi surece herhangi bir sirt cantasi ok. Bir de kol cantasi fln baska bisi olmasin yaninizda. Ryan air ikinci cantada (sirt cantasi + kol cantasi) daha esnek, wizz pek degil. Eger cekcekli gotururseniz direk 60-70euro kitlerler.

kassiopeia
1

mobil görünümden çık