S.a.

Gün içinde sosyal pilinizin bittiğini, kendinizi çok fazla ifade etmekten yorulduğunuz ve sosyal sartellerinizin kapandığı anlarda sakinleşmek için uyguladığınız belirli teknikler var mıdır?

Teşekkür ederim.

 

Eve kaçıyorum ben 1 saat uyuklayip tekrar çıkıyorum

kisa

Bende anksiyete var. Çok zorlanıyorum ama bu herhalde artık benim hayatımda hep olacak, bazen hafifleyecek, bazen artacak diye düşünüyorum ve hayatımı buna göre düzenliyorum.

Bir de seni zorlayan ne varsa o mutlaka geçiyor, iyi düşüncelere odaklanmaya çalışıyorum. Mesela diyelim ki yarın beni çok zorlayacak bir sorumluluğum var. Bu sorumluluğumu yerine getirdikten sonra çok sevdiğim, keyif aldığım şeyleri yapacağım diyorum ve yapıyorum.

rock n roll

-Müzik eşliğinde açık havada yürüyüş
-Uyku

mutekebbir

public seviyorum ben

titanyum22

Sigara molasina çıkıyorum.

encokbenisevinnolur

hı hı, ı ıh, cık gibi ağzımı dahi oynatmama gerek bırakmayan seslerle konuşmaya geçiyorum. uzun dönem (39) introvert olduğum için yakın çevrem( 2 kişi )alışkın zaten. İlle de konuşmak zorunda olduğum bi ortamdaysam, mesela iş ,sık sık yüzümü yıkamaya kaçıyorum. Su beni cidden rahatlatiyo. Pil seviyem eskisi kadar düşük değil bu arada, dışa dönük dünyada dikkat çekmeden yaşamayı öğrendim.

hep yorgunum

Mental olarak gelişme fırsatı olarak görüp bunlara karşı zamanla bağışıklık kazansanız ne güzel olur anksiyete sorunu olanlar arkadaşlar. Sigara içip sağlığa zararlı ama napak diyenler gibisiniz. Öyle müzikle, uykuyla kurtulamazsınız.

Shepard

ahaha ulan moderasyon, önceki mesajları silmiş benim public seviyorum mesajını şey gibi bırakmış

titanyum22
1

mobil görünümden çık