elimde birkaç parça mont tarzı bi şeyler var. 2 bin lira borç takıp üstüne bavulumu çalan eski ev arkadaşımdan kaldı. onları satayım diyorum. öyle ahım şahım değiller ama önümüz kış, tam bu mevsime uygun, sıfırları en dandik yerde bile 700-800'den aşağı değildir diye düşünüyorum.

talep oluyor mu, uğraştığıma değer mi? bissürü var çünkü tek tek fotoğrafını çek, ilan oluştur vs.


 

dolapta satılıyor. dolaptan bana göre oldukça çirkin swarovski kalem bile sattım taşlı ucunda kelebek sallanan :) ayrıca alışveriş de yapıyorum etiketi üzerinde bir ayakkabıyı 3te 1 fiyatına satın aldım. bence azımsanmayacak kadar kişinin alışveriş alışkanlıkları değişti,ben ve çevremdeki birkaç kişi bu platformlara uğramadan satın alma yapmıyoruz. mağazada çılgın indirim yoksa tabi.

denef

ucuza koyarsan gidiyor valla
letgo ile hiç uğraşma bence. Dolap daha yaygın, Gardrops sanki daha az kullanılıyor ama orada da denebilir.
kadın ve çocuk kıyafetleri daha çabuk gidiyor ama erkeklerin de gidiyor dolap'ta.

high hopes of the sozluk

dolapta arkadaşım baya herşeyi satıyor ama arada arıza çıkartan oluyormuş, teslim almayıp ürün sana x2 kargo fiyatına patlıyormuş, iade ederlersede aynı şekildeymiş.

eja

Zebramo ve Dolap'ta gider. Dolap hatta ilk çıktığında yalnızca hanımların kıyafet al sat yaptığı bir yerdi sonra diğer kategoriler çoğaldı. Zebramo'da da her gün giyim listeleyen görüyorum orada da hatrı sayılır bir kadın kullanıcı var.

Let go zaten söylemişler hiç uğraşmayın canınız sıkılır. Oraya spotçu gözüyle bakmak gerekiyor, x ürün lanet olsun diye bedavadan biraz pahalıya koyunca biri gelip evinizden alıyor :D

hedep

özellikle dolap ve gardrops çok yaygın ancak çok ciddi komisyonlar alıyorlar. özellikle 2. el yada uygun birşey satayım diyorsan, kestikleri komisyondan sonra hayrına birine vereyim bununla mı uğraşacağım diyebilirsin.

mchslmdnc
1

mobil görünümden çık