Az önce tek sosyal medya hesabım olan twitter hesabımı da sildim. Sizler, telefonda oyun oynamak dışında, vakit geçirmek için hangi uygulamaları kullaniyorsunuz?




 

reddit kanka

baldur2

reddit tivitırdan da berbat

lambırcek

youtube'dan ilgilendiğim konular hakkında tutorial falan izliyorum. onun dışında bi uygulama gelmedi aklıma. ekşi sözlük var ama başlıkları okuyup çıkıyorum artık bunalmamak için.

bana göre uzun vakitlerini alan uygulama = büyük ihtimalle sosyal medya uygulaması olacağı için aynı halt ya. belki redditte gündem değil de ilgini çeken konuların boardlarını takip edersen oyalar seni. ben onu twitterda yapmayı denedim ama beceremedim mesela, redditte de illa time'ıma gündem düşüyor diye girmiyorum.

onun yerine tatlış, baya oynatacak boş bi oyun önereyim, capybara friends mesela :d

nolmus yani

Reddit en iyisi, her gün yeni birşeyler. İlgi alanına göre şey edersin. Tivitırdan berbat diyen de redditi bilmez mi nedir... Reddit süper bir derya deniz, ne ararsan var.

Shepard

türkçe sub'lar, özellikle popüler olanlar gerçekten berbat redditte. yabancı dil varsa ve ilgi alanınıza göre sub'lar seçerseniz gerçekten iyi şeyler var.

reddit son bi kaç yıldır inanılmaz büyük bi ergen kitlesi istilası altında. biz de ergen olduk ama o kadar leş değildik.

r/hukuk, r/turkey gibi nispeten iyi sub'lar bile artık takip edilemez durumda.

ne yazık ki beklentinizi karşılayan bi uygulama yok.
özelleştirilmiş ve iyi filtrelenmiş reddit, yine ilgi alanlarınıza göre dizayn edilmiş youtube büyük oranda iyi amaçlarla kullanılabilir.

reddit derya deniz, ne ararsan var. işte iyi şekilde kullanılmadığı zaman bi batak ve düşmek kolay.

biseysorcaktim
1

mobil görünümden çık