kadın bekar, hiç evlenmedi
evlatlık değil(bildiğime göre)
soyadını babandan farklı alabilirsin gibi bi takım yönetmelik çıktıysa, kadın bunun öncesinden beridir farklı soyada sahip


 

gayrimeşru belki? ya da babasını sonradan buldu?

jelly bear

babasından gelen soyadı mahkeme yoluyla reddetmiş ve değiştirmiş olabilir.

awlmi

Annesinin soyadını almış olabilir

pembediken

@jelly gayrimeşru değil
@awimi kardeşleri değiştirmemiş
@pembe anası babasıyla evli ve kocasının soyadını kullanıyor, anasının kızlık soyadını bilmiyorum, ama 3. satırda dediğim gibi "anamın soyadını alabilirim" olaylaarı çıkmadan çok evvelden beri soyadı farklı

lambırcek

babasi oz babasi degildir..

cooperr

Annesinin önceki eşindendir.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

mahkeme kararıyla değiştirmiştir. bildiğim kadarıyla mahkeme kararıyla soyadı değiştirince tüm sülalenin soyadı değişmiyor.

kibritsuyu

Eşimin babası ta 90lı yıllarda mahkemeye başvurup soyadını değiştirmiş, o dönemde eşi ve 18 yaş altı olan çocukların soyadları da otomotik olarak değişmiş. Ama o yıllarda askerde olan bi çocuğu varmış 18 yaşından büyük olduğu için onun soyadı eski halinde kalmış. O abinin eşi ve çocukları ile yüm diğer ailenin soyadı farklıydı.

Sizin dediğiniz olayda her şey geliyor akla. Kadın belki biriyle evlenmiştir, kocasının soyadını almıştır, ayrılırken eski kocasının soyadını kullanmak istediğini söylediği için mahkemeden bu yönde izin almıştır o yüzden de bekarlık soyadına dönmemiştir. Öz çocukları değildir vs, kadınn ilk evliliğinden olan çocuğudur yukarıda birinin dediği gibi. Bissürü ihtimal var.

turuncu tonlarda

bizimkilerin soyadi bakar mis, sonra dedem begenmemis degistirmis. ilginc bir sekilde 2. cocuk teyzem edevlette eski soyadi ile cikmisti. boyle birseydir belki.

durgunfoton
1

mobil görünümden çık