selam, benim duygusal karmaşamı belki çözebilirsiniz diye size küçük bi' derdimden bahsetmeye geldim.

1 yıllık bir birlikteliğim var, çok seviyorum birlikte olduğum kişiyi. onun da beni sevdiğinden çok çok emindim. tanışıp çok hızlı bir şekilde ilişkiye başladık. kendisi bana ilk görüşte aşık olduğunu iddia ediyor-du.

biraz yanlış bulsam da telefon karıştırarak, biraz da ipuçlarını birleştirerek kendisi hakkında kötü bir bilgiye ulaştım. şimdi sizin nezdinizde bu ne kadar önemli, siz sevgiliniz hakkında böyle bir gercek öğrenseniz konuyu büyütür müydünüz yoksa sallarsınız gider miydi, bunu öğrenmek için soruyorum.

benimle birlikte olmadan önce kendisinin uzun bir ilişkisi varmış. buraya kadar normal her şey. neden ayrıldınız diye sorduğumda anlaşamıyorduk diyordu. ama gerçek bu değilmiş, 5 yıllık eski sevgilisini aldatmış. aldattığı kişi de iki çocuklu evli barklı biriymiş. üstelik bu kişinin eşiyle aynı yerde çalışıyor sevgilim. tam 3 ay boyunca birlikte olmuşlar, cinsellik yaşanmış bayağı. üstünden uzun zaman geçmesine rağmen evlilikte bir sorun yok gibi görünüyor.

benimle tanıştıktan bir hafta sonra da takıldıkları kesin. halbuki biz tanıştığımız an flörtleşmeye başlamıştık bile, saf ben hayatımın aşkını buldum galiba diye dolaşıyordum:(

bir süre sonra bu kişiyle bağlantısını kesmiş.
şimdi bana bi yardım edin lütfen. siz olsanız bu konuyu açar mısınız, yoksa aldatılan ben değil miyim? eski sevgilisini aldattığı için bir şey demeye hakkım yok mu? ama benle tanistiktan sonra kısa süre de olsa devam ettiği için ekstra yaraladı duygularımı. üstelik birlikteliğin içeriği beni sarstı bayağı. ne hissedeceğimi bilmiyorum. fikirleriniz benim için çok değerli, sağ olun.
not: ben kadın o erkek kişisi. ilişki ciddi bir ilişki, evlilik yoluna gidiyorduk yavaş yavaş.

 

ögrenme seklin talihsizlik.
bence takilma ama. 1 yil önceki bulusmayi da kafana takma. sonucta bir yildir seninle ve seni nasil hissetirdigini anlamissindir su ana kadar. bu olayi baz olarak bir aksiyonda bulunma derim.

sonsuz

kaç. aldatan bir daha aldatır.

titanyum22

yani gundem et demem de evlilik ne bunla ya.

ala09

sinyal üstüne sinyal gelmiş ayrılmanız için daha ne olması lazım. allah korumuş diyip next.

biravekahve

Şanslıymışsın ki karşına çıkmış. Kendine yazık etme, bununla ne ciddi ne kısa süreli bir şey düşün.

potasyum bebek

Çok hızlı bir ilişkiye başlamak ve ilk görüşte aşk beni hep korkutur.

Love bombing den nefret ederim büyük bir red flag benim için. Narsist bir adamla ilişkim olmuştu bana onu hatırlatıyor böyle yüksek davranışlar.

Evli kadınla ilişki de tuzu biberi olmuş. Gözüm tutmadı bu beyi maalesef

kullanicadi

Sorun sadece aldatma da değil bu arada. 800 farklı red flag var. İçine sinmiyorsa, ki sinmiyor, kendini daha fazla üzecek bir adım atma çünkü bu tünelin sonu bmbk bir yere çıkacak.

potasyum bebek

Evli biriyle beraber olabilen biri evli biriyken başkalarıyla beraber olmayı içselleştirmiştir. Yani ahlaki değerleri yoktur. Yani ahlaksızdır.

Mirket

Aldatacak kaç

basond

Aldatmak ayrı, evli biriyle aldatmak ayrı, iş arkadaşının karısıyla aldatmak ayrı karaktersizlik.
kullanicadi +1 ayrıca, ilk görüşte aşk falan 20lerin ortasında bitmesi gereken toyluklar.

Bruce

geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. insanlar değişmez, bir kere yaptı dediğimiz şeyler patterndir. devamı gelir. ki aldatmanın en aşağılık şekillerinden birini deneyimliyor gözünü kırpmadan, iyi kötü iş arkadaşı olan bir insanın karısıyla, evli ve çocuklu bir kadınla oluyor. o adamın yüzüne bakabiliyor. bu kadar düşük birine zaten diğer aldatmalar (bekarlarla, hayat kadınlarıyla, internet yoluyla vb.) çıtır çerez gelir, her türlü yapar. kaçın diyorum.

visnebahcesi

etik değerler önemli.

ben erkeğim. geçmişinde sevgilisini aldatan, üstelik bunu iş yerindeki arkadaşının eşi ile yapan biri, eğer kadınsa bırak sevgili veya eş adayı olmayı, arkadaşım bile olamaz. eğer erkekse mümkün mertebe uzak dururum.

bu bir karakter yapısını gösteriyor. bozuk bir maya var burada. iğrençlik var.
o bozuk maya onun bağrında duruyor. gün gelecek sen de mağdur olacaksın.

tabudeviren

Neden sevgiliniz ve kendiniz arasındaki ilişkiyi onun eski sevgilisiyle olan ilişkisi üzerinden ele almaya çalışıyorsunuz ki?

Eski sevgilisini aldatmış olabilir, elbette eski sevgilisi adına konuşmak sizin üstünüze vazife değil ancak bu işi yapan sizin sevgiliniz. Siz kendi sevgilinizin nasıl bir karaktere sahip olacağına karar verebilirsiniz. Elbette sevgilinizin karakterini değiştirmek mümkün değil, ancak siz yanınızda nasıl bir insanı tutacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.

Ne yazık ki kolay bir çıkar yolu yok bunun. Birini bir kere aldatmış birisinin sizi aldatmayacağının garantisini kendisi de dahil kimse veremez. Aldatmayı haklı gösterecek hiçbir bahane olmaz. Sevgiliniz geçmişte bir hata yapmış.

Bu kişi bunun bir hata olduğunu sağlıklı gerekçelerle kabullenmiş mi? Örneğin bakış açısı "Bir ilişkim varken onu aldatmam, ayrıca bunu evli biriyle yapmam doğru değildi." Şeklinde mi, yoksa "hiçbir mutlu sonu olmadığını bile bile o kişiyle birlikte olmam hataydı" şeklinde mi bakıyor?

İnsanlar geçmişte yaptıklarından pişman olabilir, değilebilir. Ancak gerçek şu ki hatalarını doğru şekilde sahiplenip bunlardan ders çıkararak doğru yargılara varıp farkındalık kazanan çok az insan vardır. İnsanların geneli örneğin sizin senaryonuzda bir hata yaptığını söylese de sadece o olay sonucunda psikolojik olarak çok zor durumda hissettikleri için bir hata yaptıklarını kabul ederler. Hata olan olay ve onun ifade ettikleri değil, nasıl olup da kendilerini öyle zor duruma soktukları konusudur. Bu ikisi birbirinden tamamen zıt hissiyatlar.

Ben böyle birine güvenemezdim.

akhenaten

"not: ben kadın o erkek kişisi. ilişki ciddi bir ilişki, evlilik yoluna gidiyorduk yavaş yavaş.."

onun için ciddiyet falan yok kalmamış. Kendimizi kandırmayalım.

diyecevaplandı

"benimle tanıştıktan bir hafta sonra da takıldıkları kesin."
yedekteymişsin. yedekten sahaya sürülmen 1 haftayı bulmuş. sinyalden emin olmayı beklemiş
işte erkek gibi erkek, tamamen güdüleriyle, ilkel hisleriyle hareket ediyor.

lambırcek

"benimle tanıştıktan bir hafta sonra da takıldıkları kesin."

sizinle flört eden birinin size karşı bir sorumluluğu yok o noktada etik dışı bir şey yok. ama üzülüyorsanız üzülüyorsunuzdur.

sevgilinizin ilişki yaşadığı kadının eşine karşı da bir sorumluluğu da yok.
sadece aldattığı sevgilisine karşı sorumluluğu var.

sizi rahatsız ediyorsa bütün bunlar ayrılın (etmeli ya da etmemeli demiyorum yanlış anlaşılmasın). burada çok kafa yoracak bir şey yok. huzursuz şekilde evliliğe gidilmez.

jülsezar

Dünyadaki gelismis ulkelerdeki kadinlarin %99'unun takilmayacagi konular bunlar.Biz Turkler takiliyoruz sadece

turkuaz

şimdi duygular yoğun ayrılma kararı zor geliyor ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak üstüne koya koya devam edecek. zamanını harcamamanı tavsiye ederim.

Kediyi üzdün

Ahlaksızlığa verilen tepkinin Türk kadını, yabancı kadını yok arkadaşlar. Saçma sapan erkeksi manipülasyonlarınızı kendinize saklayın ve her haltı normalleştirmeyin.

@tabudeviren +1 ''bu bir karakter yapısını gösteriyor. bozuk bir maya var burada. iğrençlik var. o bozuk maya onun bağrında duruyor. gün gelecek sen de mağdur olacaksın''

duygusalatasi
1

mobil görünümden çık