selamlar,

ben iki-üç haftadır aşağıdaki ürünleri kullanıyorum; kullandığımı bilmeyenlerin birçoğu "yüzünde iyi anlamda bir değişiklik var" dedi ama ben kendimce ikna olamadım zannedersem, o kadar da bir değişiklik fark etmiyorum.

bu ürünlere alternatif daha iyi önerileriniz var mıdır? yoksa bunlar kalite anlamında yeterli midir sizce?

yüz yıkama köpüğü: natur aren
yüz bakım jeli: bee beaty çay ağacı özlü yüz yıkama jeli.

(bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum)

aydınlatıcı tonik: dermoskin aydınlatıcı tonik

cilt bakım serumu: alldermo - kolajen / alldermo c vitamini aydınlatıcı serum
(bu ikisini de dönüşümlü kullanıyorum)

cilt bakım kremi: diadermine expert active glow aydınlatıcı serum (ama krem şeklinde) (bu aydınlatıcı kremi de diğer ikisiyle dönüşümlü kullanıyorum)

 

Bro duyuru hanımı değilim ama kendi kullandıklarımı söyleyeyim:

Sabah, benim cildim yağlı olduğu için BHA içerikli yüz temizleme jeli, yüksek içerikli askorbik asit formunda c vitamini serumu, arbutin ve güneş kremi. Bu her gün.

Akşam: Yağ bazlı temizleyici ve yüz yıkama jeli, retinol, niacinamide. Bu haftada 5 gün, haftanın 2 günü de yüz temizliği sonrası AHA-BHA serum ve niacinamide. Benim cildim pek nemlendirici istemediği için kullanmıyorum ama senin cildin kuruysa sen kullanabilirsin.

Seninkine gelirsek köpük cildi çok kurutuyor, aydınlatıcı tonik muhtemelen c vitamini içeriklidir çok gerekli değil bence, kolajen kullanımı anlamsız, krem şeklinde dediğin aydınlatıcı serum da c vitaminidir muhtemelen, çok fazla c vitamini kullanmışsın, bunları güneş kremsiz kullanıyorsan leke yapabilir dikkatli ol.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Cilt tipine, yaşam biçimine (evden çalışmak, dışarda olmak, bütün gün pc karşısında veya sahada olmak vs vs) göre ihtiyaçlar çok değişir. O yüzden bakım işi çok kişisel ama tek söyleyebileceğim; olabildiğince içeriği temiz, doğal ürünler kullanmak elzem.

serum, krem, tonik vb. aşamaları kullanman güzel, yüzü her gün yıkamak net gerekiyor. Ben olsam bazı ürünleri değiştirirdim ama. Bilmediğim markalar var bakım rutininde onlara yorum yapamıyorum ama diadermine kullanmazdım mesela. Kozmetik değil eczane ürünü kullanırdım ben olsam, temiz içerik sebebiyle.

benim sevdiğim markalar; homemade aromaterapi, simya evi, bu ara bazı serumlarında (hydra skin ve c vit) skin sensual iyi gibi, ayrıca la roche posay her daim bebeyim.

bb krem: la roche posay
nemlendirici: kışın homemade aromaterapi, yazın skinsensual, simya evi veya la roche posay
tonik: gül suyu (%100 doğal bir şey ama marka ismini hatırlayamadım. meriç keskin'in kullandığından)
yüz temizleme: kışın hindistan cevizi yağı, yazın otacı köpük veya zjaia
gece serumu (retinol): bu ara skin sensual. ama bu bitince simya evi'ne geri dönücem galiba.

mor oje

Benim anladığım/bildiğim kadarıyla kolajen cilde sürmekle işe yarayan bir şey değil.
C vitamini güneş lekesi yapabiliyor, sık kullanmayın ya da gece kullanın.

Gündüz için hyaluronik asitli bir serum alabilirsiniz.
Bir de her gün güneş kremi, kış dahil.

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık