Selamlar;

Yaklaşık bir haftadır gribin, halsizlik ve hafif eklem ağrıları var. Bademciklerim sistigi için cuma günü gittiğim doktor antibiyotiğe başlattı. Yanında eklem ağrıları için ağrı kesici ve coldaway kullanıyorum. Yalnız ilaç kullanmaya başlamadan önce çenemin kafatasiyla (öyle mi denir hiçbir fikrim yok) bağlandığı nokta, özellikle sol taraf inanılmaz ağrımaya başladı. Bazı günler hiç agrimiyor fakat bazen ekstra ağrı kesici kullanmami gerektirecek kadar rahatsız ediyor. Bayağı sanki çenemin bağı kopmuş gibi ağrıdığı oluyor.

Lise öğretmeniyim, konuşarak para kazanıyorum ama yıllardır böyle bir rahatsızlığım olmamıştı.

İnsanın çenesi neden ağrır? Hayatımda ilk defa bu ağrıyı yaşıyorum, gerçekten merak ediyorum. Ağrımadık bir çenem kalmıştı sanırım.

Herkese iyi haftalar.

 

tam yerini anlamadım ama aklıma gelenler diş sıkma ve kulak iltihabi

red g

Sol çene kemiğinin boğaz ve kulakla buluştuğu üçgeni kastediyorum tam olarak. Kulak ya da diş iltihabı bağlantılı olabilir gibi gelmişti bana da. Yine de tuhafıma gitti, sorayım dedim.

sekizdokuzon

yirmilik diş yapabilir.

scudman1

yani medikal bir sorun var mıdır bilmem ama bende de bazen sabahları kalktığımda ya da stresli bi gün geçiriyosam fena ağrıdığını hissediyorum. benim sebep tamamen diş sıkmadan. belki sizde de vardır öyle bir şey

chanandler bong

Anlattığın yer temporomandibüler eklem. Dişlerini sıkıyorsun büyük ihtimalle.

Stresli bir dönem mi?

kullanicadi

Sizdeki sorunun aynısı 5-6 yıl önce bende de vardı. bir krem verdi doktor birde yemek yerken o tarafınla çiğneme dedi. oradaki kaslar mı lifler mi ne zedelenmiş dedi.

komando kani var bende
1

mobil görünümden çık