Neden olur? Yaş 33 yolun yarısı eder. Fakat kendimden küçük veya yaşıtım insanlar yerine 50 yaşlarında bir kadın daha çok dikkatimi çekiyor. Bunun altında yatan nedeni sorgulayınca sanki ayıp bir şeymiş gibi geliyor topluma. Oysa öyle değil biliyorum, hatta deneyimledim de. Beklediğimden de çok daha mutlu oldum, mutlu hissettim. Her Türk erkeğinin hayalidir bro diyebilirsiniz ama ben kendimi bildim bileli seviyordum ve hala da artarak bu istek devam ediyor. Sizde böyle bir durum var mıydı? Zamanla fikriniz değişti mi?




 

O kadar yaş farkı yok ama bende kendimden büyük kadınlara ilgi duyardım

Cezcez

Çok iğrenç ya! Benden küçükler bana yazınca çok iğrenç buluyorum. Kendi yaşıtın kadınlar varken neden yaşlı kadınlar? Çöküyor vücut.

Kahvedesu

22+ insanlar bunu dert etmemeli. 22 benim bireysel resitlik algim. kendimden küçük erkekler daha hosuma gidiyor. toplum baskisindan kaynaklandigi icin o hissi unutmak lazim

ala09

yaş konusu çok takılıyor. hayret ediyorum. seviyorsan konus bence

abelardo

Bir şekilde kafalar çok uyuştu, aha ruh eşimi buldum dedin ama yaş farkı var durumundan farklı bir durum seninki.

Daha gence yönelim daha iyi seks beklentisi,
@Kahvedesu'nun dediği gibi olguna yönelim, daha kolay elde edilir ve kaprisleriyle yormaz beklentisi ile yapılıyor.

Yaşını almış kadına veya erkeğe yönelim ise psikiyatride erkekler için küçük yaşta anne, kadınlar için baba sevgisinde mahrum yetişmiş olmayı gösterir, Karşı cinsle ilişkinin yanında o bebek çağ açlığının doyurulma ihtiyacından kaynaklanır der psikiyatri.

Mirket

kapris, duygu durumu degisimleri, cocukca davranis cekmemek +1

sebepleri kadinlarin yasca büyük erkek tercihinden farkli olmasa gerek. ayrica senin begendigin kadinlar büyük ihtimalle genclere göre daha feminen görünüyordur. 50 yasindaki bir kadin pantolon giymeyi kendini yakistirmiyorken artik, 20 yaslarindaki insanlar o bol salvarimsi pantolonlari giyip cikiyorlar, az aksesuar kullaniyorlar. büyük takilar de genc bir kadina cok yakismaz zaten ama yasi büyük bir kadinda hem küpe, kolye, bilezik her seyin büyük olmasi siritmaz ve hatta hos bile görünür.

bu olaylar sana daha feminen geliyor olabilir.

ayrica 50 yasindaki bir kadinin ya cocugu vardir ya da tren kacmistir. bunlar olmasa bile tutup da bu yastan sonra cocuk isteyecek hali pek yok. senin yasitin bir kadinin senden cocuk beklentisi olma ihtimali cok daha yüksek. bu seni darliyor olabilir.

sonsuz

-az kapris

-konuşacak lafları, anlatacak hikayeleri var

-erkeğin iyisinden anlamaları

-yatakta beceriklilik. ayy saçım, vay şuram oy buram yok

daha ne olsun bandıra bandıra ye. erkek olarak seziyoruz bunu.

yurtsuz john

40 falan anlarım da 50 çok olmuş be kardeşim.

bobinhoo

neden olur? fazla porno izlemekten olur. normal değil 50 ne ya

titanyum22

40ımı coktan gectim, older is better diyor tecrübelerim. Gencin kaprisini cekecegime olgunun tecrübesini cekerim. Doğru yoldasın.

duster
1

mobil görünümden çık