[ask]
(9) 

ruyaniz hayrolsun

ala09 #1592684
gercekteki hislerinizden farkli oluyor mu? eskiden gercekle ayni duyguyu yasarken simdi cok farkli hissediyorum, gercekten cok bagimsiz. mesela cok sevdigim birine zarar veriyorum ve bundan hic rahatsizlik duymuyorum gibi. cok uzuluyom:(




 

rüyalarim güzeldir genelde. hayal ettiklerimi görürüm hep ya da güncel hayatta olanlari.
sacma seyler görmem. realist rüyalardir.

sonsuz

Benim hepsi deli saçması oluyor zaten. Öğlene kadar da unutmuş oluyorum

kullanicadi

rüyalarımda inanılmaz mutsuzum, hep ağlarım, boğulurum, yapmayın diye bağırırım. bunda annemle babamın aptal kavgalarının rolü çok büyük. uyandıktan sonra dakikalarca kendime gelemem. huzursuz bağırsak rahatszğım da bu nedenle. o kadar bilinçaltı çalışması yaptım, terapi aldm. rüyalarıma hiç etkisi olmadı. maalesef.

geveze yazar

Gerçek hislerim ile rüyalarım genelde aynı olmuyor.

Bir rüyamda deprem oluyordu, kurtaramadığım sevdiklerim oldu. Uyandım, geçti.
Öteki rüyada neler neler oldu, uyandım ve yine geçti.
Çok nadir ise uyanıyorum ama hemen uyumaya çalışıyorum ki rüyama kaldığım yerden devam edebileyim, ve evet devam ediyorum da hemen uyuyabilirsem.

Rüyalarımda hep aynı karakterde davran(a)mıyorum ve ben bunu kabullendim. Çok daha keyifli oluyor. Ayrı bir dünya, ne sorgulayan ne yadırgayan var. Orada olan orada kalıyor.

Shepard

Ben rüyalarımı gerçek gibi hissediyorum.

Bir de benim rüyalarım çok uzun sürüyor gibi sanki. Bildiğin film gibi, mısırını, çayını al, izle yani.

rock n roll

Geçen gün rüya gördüm. Bir arkadaşım gece evde yarı çıplak yürüyerek buzdolabını açıyor. Sonra dolabı kapatıyor ve mutfakta yerde mermerler üzerinde olaylar gelişiyor. Bu arkadaş teyze gibi biri normalde en ufak cinsel düşüncem yok ama rüya bu. Lustral de renkli rüyalar gördürüyormuş, belki ondandır. Bir de rüyada birini fiziksel olarak görmüşsündür, başka biriyle yaşadığın his buraya montajlanmış olabilir. Mantık aramamak lazım.

gabe h coud

@rock n roll, haha ablamın rüyaları da öyle bildiğin film. Görümcesiyle çay demlerdik ablam rüyasını anlatmaya başlamadan önce. Birde her detayı hatırlar mübarek.

geveze yazar

@geveze yazar; ben de her detayı hatırlıyorum. Bazen de rüya gördüğümü anlıyorum, rüyayı istediğim şekilde yönlendiriyorum :))

rock n roll

@rock n roll aaa lucid rüya deniliyor ona çoook isterdim yapabilmeyi :)

kullanicadi
1

mobil görünümden çık