yeni bir seyahat sorusuyla geldim. esenboğadan 18.50deki uçuşum yerel saatle 21.05te lizbona varacak görünüyor. direkt portoya geçmek istiyorum. googleda çok alternatif bulamadım o saatlerde. tecrübe etmiş birileri varsa danışmak isterim. şimdiden teşekkürler.




 

www.rome2rio.com

otobüsle 3.50 saatte gidebilirsin. tren de vardir belki.

sonsuz

bizde trenle gitmistik garip bi portekiz sitesi vardi ama sanirim cok daha uzun surmustu yazdigindan butun program alt ust olmustu. uber kullanabilirsin rahatlikla portekizde.

kurcalamabozarsin

Trenle de 3.5 saatte gidiliyor porto'ya ama aklımda kaldığı kadarıyla o saatlerde sefer ya yoktu ya azdı ya da uzun sürüyordu. araç kiralanıp öyle de gidilir hem aradaki güzel şehirler de görülür derdim ama akşam saati görülecek bişey de yok arada.

beyfendi

havaalanindan flixbus var gozukuyor hergun son sefer 21:55 olarak, bagaj, rotar olmazsa yetisebilirseniz deneyin. Hazir Lizbon'a varmisken de 1-2 gun ayirin bence, firsat olmuyor sonra. Mesela bana Atina'yi gezmek nasip olmadi bu yasima kadar hep Zakynthos'a Girit'e gitmek icin transfer hub'i olarak kullaniyorum. O degil de Lizbon'da cok fena Brezilyali yetenekler varmis, millet gitmek icin can atar beyefendi tenezzul etmiyor

freedonia
1

mobil görünümden çık