sampuani birakip kalip sabuna gecmeyi dusunuyorum. hatta tam olarak dalan antik zeytinyagli. hem daha dogal, hem de daha ucuz.

ne dersiniz? sampuansiz bir hayat mumkun mu?


 

"Doğal" olayının benim hayatımda bir karşılığı yok benim hayvan gibi saçım var onun insani bir şekilde sakinleşmesi için şampuanı ayrı saç kremi ayrı tarağı ayrı kılı ayrı yünü ayrı 50 tane malzeme kullanıyorum, bi tane sabunun benim için bir anlamı yok benim için mümkün değil. Bir de doğal da neye göre doğal doğada doğal olup insanı öldüren birçok bitki var mesela o da doğal, bence bir ürün doğal diye pazarlanıyorsa, seni tenzih ederim, ben onun keriz tokatlamak adına üretildiğini düşünüyorum. Bununla birlikte sabunla birkaç dakika bi elini yıka sonra kurula elini incele bi kurutma vs yapıyor mu sana kendini nasıl hissettiriyor bir bak, sonra yine saçıma sürmek istersen sür gitsin.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

seboreik dermatitten kurtulmak için mecitefendi doğal ardıç katranlı sabununu kullanmaya başladım ve bir yıldır devam ediyorum. keçeleşme falan olmadı. bu serinin meredeyse tüm sabunlarını aldım kullandım. hepsi aynı etkiyi verdi. şiddetle tavsiye ederim. btw kadınım saçım uzun

titanyum22

benim sacim icin de imkansiz, sacimi sac kremi olmadan zor acanlardanim.
fakat kuzenim senelerdir sadece zeytinyagi sabunla yikar saclari keman teli falan olur o kadar kalin ve sert. guclu yani.
mumkun kisacasi.

kurcalamabozarsin

HC CARE şampuanları öneririm dökülmeyi engelliyor güçlendiriyor sls falan yok içinde www.hc.com.tr

eja
1

mobil görünümden çık