Bunun amacı nedir? Geçerliliği nedir ve süresi ne kadardır?

Bu adam bir sonraki dönemde istediği kadar kira zammı yapabilir mi demek oluyor bu?


 

tahliye taahhütnamesini çoğu kişi imzalatıyor. onun bir süresi yok zaten tarih de atmıyorlar ona, seni çıkarmak istediği zaman tarih atılıyor. sana zam yapmak için değil rahatça evden çıkarabilmek için imzalatılan bir şey

respect

Gizliden nasıl imzalatılabilir, Bir nüshası sende var mı?, gördün mü? Nasıl bir şey, tarih var mı?

Mirket

sürekli eve kağıt gelecek mi bakmak lazım. icra davası açıp çıkartıyorlar çünkü o kağıda bağlı olarak. 15 gün içinde itiraz yoksa çıkarılıyor.

ShadowOfMoon

1.Amaç yasal kısıtlamalar yüzünden (bknz: geçmiş senelerdeki %25 sınırlaması) kiranın kuşa dönmesi durumunda, kirayı rayiç değere çekebilmek için koz olarak kullanmak.
2.Amaç kiracının eve zarar vermesi, komşuları rahatsız etmesi vs. gibi uç durumlarda dolambaçlı yasal süreçlerle uğraşmadan kiracıyı nispeten daha kolay tahliye edebilmesi.

Taahhütnameyi her sene rayiç bedele yükseltmek için kullanması da mümkün tabi ama bireysel kiralamalarda ben bunun çok fazla yaşandığını zannetmiyorum. Yapsa bile kiracının çıkarken dava açıp yasal oranın üstünde yaptığı artışları geri alması mümkün olabilir. Kirasını düzgün ödeyen, zarar vermeyen kiracıyı evsahibi çıkarmak istemez.

mikro patlama
1

mobil görünümden çık